Minta Nasihat nak Mula Mandu Teksi di Seremban
Boyluv2000 - Mon 8/Aug/2011 1:30pm [Last Comment]
Salam, sy ingin meminta nasihat bgmana nak mula buat kajian dsb nyer utk menyara hidup dgn memandu teksi di area Seremban.

Sy ada modal utk beli teksi sendiri ttp sy tiada maklumat jika balik modal ke tak memandu di Seremban ni. Alternatif sy ialah pandu van sekolah.

Sy akan menjalani ujian PSV tidak lama lg.

Sy menucapkan TK atas tips Tn/Pn.

boyluv2000@hotmail.com

Niche: Diskusi Bisnes | Sewa Kereta Teksi Limo
 
1. Diyla - Wed 10/Aug/2011, 11:12pm
w'slm wbt

sila add FaceBook Diyla:

diyla magnet lariss

ada beberapa butiran diri diperlukan utk mengesahkan impian dan harapan anda yg sangat murni itu...

salam keceriaan dan ilham indah dariMu Ya Ilahi:>  
2. Boyluv2000 - Fri 19/Aug/2011, 6:02am
menyibok je ko ni  
3. Khairol 12 - Wed 24/Aug/2011, 3:50am
pendapat sy jgn beli dulu tp wat psv pstu sewa dgn org teksi try 2-3 bulan cuba mcm tu dulu bru tau ok or tak dulu sy prnh wat jgk tk nk dgr ckp kwn utk sewa terus beli pstu 6 bulan kena tarik tk boleh byr rugi je deposit 3-4k(ini pendapat sy)  
4. Amzari 3 - Sun 11/Sep/2011, 1:50am
yap betul..bukan senang jdi driver taxi...tgk nampak senang..bila dah alami..sendiri mau ingatlah..x der live...  
5. Mohd 516 - Sun 28/Aug/2016, 4:42pm
Ingin tukar kereta anda wpon anda ada rekod ccris, ctos kami boleh membantu anda.

Hubungi 013-7598463 Asran  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..