Minta Bantuan Jasa Baik Ahli Ahli Forum - Menjejaki Individu
Tracker2013 - Fri 13/Dec/2013 1:08pm [Last Comment]
Salam,saya ingin meminta bantuan dan jasa baik ahli-ahli dari forum majalah.

http://www.youtube.com/watch?v=zVMZB7bUI0M

Saya telah ditipu oleh seorang hamba Allah dari laman ini melibatkan satu urusniaga dan telah kerugian lebih dari RM6000 di mana duit tersebut saya perlu bayar semula kepada pihak pinjaman berlesen dan dari sehari ke sehari faedah dari pinjaman tersebut semakin meningkat.

Jadi saya ingin meminta bantuan dan jasa baik ahli-ahli forum untuk menjejaki hamba Allah tersebut. Saya ada maklumat email,no handphone dan no akaun bank hamba Allah tersebut. Jika ada ahli forum yang dapat membantu untuk trace maklumat hamba Allah ini melalui email,no handphone atau no akaun bank tersebut diharap dapat membantu saya.

Segala jasa baik ahli ahli forum amat saya hargai dan jika ada kemampuan saya akan berikan saguhati sebagai tanda terima kasih jika berjaya menjejaki hamba Allah tersebut melalui maklumat yang diberikan.

Jika ada yang dapat membantu boleh emel kepada saya di tracker.2013@yahoo.com.

Segala jasa baik dan bantuan ahli-ahli forum saya amat hargai dan diucapkan ribuan terima kasih. Jika saya dapat menjejaki hamba Allah ini, saya akan usulkan kepada admin untuk ban hamba Allah tersebut supaya tiada lagi ahli forum yang akan menjadi mangsa kepada urusniaga berbentuk penipuan ini,sekian terima kasih.

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
 
1. The Boss 2 - Fri 13/Dec/2013, 1:14pm
macamana boleh kena tipu , x check dulu ker  
2. Kamarul 16 - Mon 16/Dec/2013, 1:18am
saya rasa kg kempadang tu kat tasik chini. awak try tny org2 kg kt situ. Tapi tnyla elok2. harap dpt membantu.  
3. Humaira 2 - Wed 29/Jan/2014, 2:38pm
u buat loan di mana?  
4. Yusman 10 - Thu 13/Feb/2014, 7:38pm
kempadang tu kat kuantan  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..