Mesti Baca: Kami Menjalinkan Kerjasama dgn Blogger Terkenal utk Mencari Partner, Dropship Agent.
Princessryna - Mon 2/May/2011 10:21am [Last Comment]
Salam rakan Majalah.
Kami , merupakan salah satu online shop sedang mencari Funder atau Partner utk blogshop kami.
Utk pengetahuan semua, kami menjual baju, tudung yg diambil dari blogger terkenal.
Kami juga merupakan dealer untuk pemenang wanita melayu iaitu Rina Salleh.
Berminat ?
Sila email kami dgn segera
princess.shahreena@gmail.com

Niche: Program Dropship
 
1. Serinia - Mon 2/May/2011, 10:27am
email kan syarat2 & details ke sp_nbi@yahoo.com, tq  
2. Cik Memi - Mon 2/May/2011, 10:24pm
princess.shahreena@gmail.com
& puteri shahreena ni orang yg sama ke ? hmm..be carefeul..  
3. Anum 2 - Tue 3/May/2011, 1:29pm
PENIPU NI!! PLEASE, ANDA JGN JD MANGSA SETERUSNYA..  
4. Anum 2 - Tue 3/May/2011, 2:17pm
PENGAKUAN RINA SALLEH :

Salam, sejak semalam inbox dan twitter saya dihujani soalan berkenaan seorang insan bernama Puteri Shareena yg sedang menyebarkan iklan menggunakan nama saya. Slps membaca iklan yg di forward oleh meraka, ingin saya jelaskan bhw saya/kami TIDAK PERNAH secara langsung bekerjasama dgn PUTERI SHAREENA! Saya harap tiada yg terpedaya dgn iklan ini. Dia menggunakan email princess.shahreena@gmail.com. Wallahualam  
5. Athirah 3 - Sat 7/May/2011, 12:21am
dia ni penipu besar...da bnyk org dia tipu...kata taknak meniaga on9 dah...kalo da teruk prgai cmnila.. cik put2...sudahlah menipu duit orang...!!  
6. Akma 13 - Sat 14/May/2011, 7:55pm
admin banned jer dia nie!!! merosakkn bisness online org lain jer!!!  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..