Mesin Pengisar Cili RM1499
Waffiyrosli2 2 @ Darwizz World Resources
Fri 8/Jan/2016 11:36am [Last Comment]
Assalamualaikum wbt kepada warga MAJALAH

Saya waffiy rosli (0134136032 0189136044) membekal mesin pengisar cili murah pelbagai guna / multi purpose untuk dijual
Peralatan dan complete set mesin ini.

Sebuah mesin pengisar daging heavy duty-industrial grade made in Taiwan
Keadaan : 10/10
Fungsi : Tiptop
Harga baru GST RM1800++..nk jual rm1499 .bleh nego cikit..

Sparepart : 4 mould cutter
3 blade
Power : 240volt
Penyelenggaraan : Amat mudah utk dicuci,mudah dileraikan dan dipasang.
Alasan nak jual. customer silap beli mesin :)

Sekiranya tuan puan berminat, sila hubungi saya di 013 413 6032 / 018 9136044 atau email ke waffiy@pixelmatix.my dan abdulwaffiy@gmail.com

Mesin lain yang turut saya jual dan membekal terdapat :

1. Mesin kisar kacang soya untuk buat soya bean drinks yang boleh menampung hingga 50kg proses kacang soya.
( Whatapps 0134136032 untuk lihat gambar)

2. Mesin steamer air soya yang telah diproses (40 liter) ( Whatapps 0134136032 untuk lihat gambar)

3. Mesin kisar cili kering
( Whatapps 0134136032 untuk lihat gambar)

Dan beberapa mesin pemprosesan makanan yang lain.

Kepada tuan/puan yang telah membeli mesin mesin melalui saya sebelum ini, terima kasih diatas sokongan tuan puan.

Terima kasih dan wassalam

waffiy
013 -4136032 / 018 9136044
Shah Alam

Niche: Mesin Proses Makanan | Pembekal Kicap Dan Sos
 
1. Fadzilah 34 - Thu 21/Jan/2016, 5:17pm
Salam waffiy
nk tya pasal mesin pengisar cili.nk tgok gambar.  
2. Lia Jamaliah - Thu 20/Sep/2018, 10:19am
Boleh wasap gambar mesin pengisar cili ke 0162433331  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..