Mesin Acuan untuk Aiskrim Goreng
Shah 425 @ Annisa Qistina Enterprise - Thu 26/Apr/2012 2:00pm [Last Comment]
salam warga majalah..anda berminat untuk berniaga atau ingin menjadi pengedar aiskrim goreng dengan kos yg rendah.kini anda boleh buat sendiri produk aiskrim goreng dirumah.saya akan memasarkan mesin acuan untuk menghasilkan aiskrim goreng..mesin ini perlu ditempah..jika berminat boleh emailkan kepada saya..tq..

Niche: Bisnes Ais Krim | Mesin Proses Makanan
 
1. Norziey - Thu 26/Apr/2012, 2:12pm
email please+
triangle_ziey@yahoo.com.my  
2. Shah 425 - Thu 26/Apr/2012, 2:22pm
salam norziey dan suma warga majalah..mesin yg saya nk iklan tu belum siap lg.saya bru tempah utk kegunaan saya sendiri.ari sabtu ni bru siap..kepada yg berminat untk membeli mesin tu nt saya akn emailkan secara detail..sila tinggalkan email anda..tq..  
3. Haleem - Thu 26/Apr/2012, 2:41pm
tolong hantar infor ke email
marha9831@yahoo.com  
4. Nizam 173 - Thu 26/Apr/2012, 10:38pm
nazam2234@yahoo.com  
5. Feeraa82 - Fri 27/Apr/2012, 6:39am
fluorin82@yahoo.com

tq  
6. Koperasi Bina Usahawan Utara Bhd - Tue 1/May/2012, 8:22am
sila bg email kobuub@gmail.com  
7. Alieza 2 - Wed 2/May/2012, 8:21am
email detail ke aliezaliza@yahoo.com.my  
8. Gee 17 - Wed 2/May/2012, 1:16pm
noleh emaikan saya detail-gee.goldcat@gmail.com  
9. Sue 34 - Fri 4/May/2012, 1:47am
email saya
sue_amysham@yahoo.com.my  
10. Hazilah Hadi - Tue 8/May/2012, 10:58pm
plz send detail kt saye juge
zilababy_88@yahoo.com
zila.tqvm  
11. Helmi 15 - Wed 9/May/2012, 2:13pm
email detail ke
helmi_sne@yahoo.com  
12. Madi 16 - Thu 10/May/2012, 12:05pm
mesin aiskrim beku tanpa elektrik ada di jual  
13. 1000dinar - Fri 11/May/2012, 3:18am
minat details n gmbr skali allinonecentre@gmail.com.tq..  
14. Zienet7597 - Thu 17/May/2012, 11:52am
tolong e-melkan mesin aiskrim goreng ke zienet7597@yahoo.com.

stk  
15. Daing Faisal - Sun 20/May/2012, 1:08am
salam, sila email detail acuan ke infernospeed_77@yahoo.com.sg

tq  
16. Farizan Suzana Binti Saibun - Mon 21/May/2012, 1:53pm
emailkan detail ke farizan2fc@yahoo.com  
17. Syamay - Sun 27/May/2012, 10:21pm
minat, sila bg gambar & sebut harga

utmp1@yahoo.com  
18. Shakienah - Sat 2/Jun/2012, 9:23pm
Salam.sila emailkan sebut harga dan gambar mesin aiskrim goreng tu ke email...
nurul_iman316@yahoo.com  
19. Yahya Nuruddin - Wed 6/Jun/2012, 9:29am
Salam,

Saya berminat dengan mesin ni. Tolong emailkan gambar dan harga ke pujangga.puitis@gmail.com

Terima kasih!  
20. Iskandar 57 - Fri 8/Jun/2012, 1:55pm
sila emailkan kepada saya imnah.ent@gmail.com  
21. Annstasia - Sat 9/Jun/2012, 4:00am
sy nak detail ann_stasia@yahoo.com  
22. Zienet7597 - Mon 11/Jun/2012, 4:48pm
salam en shah,

mesin ais krim tu dah siap ker??pls e-mel gambar mesin tu ke zienet7597@yahoo.com. sy berhajat nak beli satu jk harga berpatutan.

stk  
23. Miko 6 - Tue 12/Jun/2012, 4:31pm
sila emailkan sebut harga dan gambar mesin aiskrim goreng tu ke email...
sweety_miko1994@hotmail.com
terima kasih  
24. Ana 132 - Sat 16/Jun/2012, 1:40pm
tlg email detail harga n pic kalau boleh

muziana_84@yahoo.com  
25. Rohaiza 3 - Tue 19/Jun/2012, 10:15am
tlg email detail harga & gambar  
26. Mohd Nizam 6 - Mon 25/Jun/2012, 1:24pm
sila emailkan sebut harga dan gambar mesin aiskrim goreng tu ke email...
nizamnr@yahoo.com
terima kasih  
27. Wan 626 - Mon 25/Jun/2012, 5:12pm
tlg email detail harga n pic kalau boleh

lapatzy21@yahoo.com  
28. Mid 4 - Tue 26/Jun/2012, 10:03pm
email detail: midmukhtar@gmail.com  
29. Ahmad Haniff Hamzah - Fri 29/Jun/2012, 12:09pm
tolong email info kepada saya.
email : amat52@yahoo.com.
tq  
30. Suhaila 25 - Thu 5/Jul/2012, 7:12pm
emm agak musykil dgn mesin aiskrim goreng ni,btol ke ade? boleh tunjukkan gambar? sy pun pembekal aiskrim goreng, handmade punye r,ade p jumpe encik zulkifli, perekacipta terkenal malaysia utk buatkan mesin aiskrim goreng utk sy,tp die pun xdpt nak hasilknnye,kalo buat pun juz separuh jalan....i think better handmade kot,tu pendapat sy r....tp kalo btol r ade,yg boleh buat aiskrim goreng cantik bulatnye,saya pun nak beli gak r...;-)  
31. Zienet7597 - Mon 24/Sep/2012, 11:26am
saya rasa x betol la pasal acuan ais krim goreng ni..suhaila 25, saya setuju mcm yg puan cakap..lagi pon xda sebarang maklumbalas yang saya terima dari shah 425 setelah saya sms dia dari bulan April yang lepas..  
32. Safaqaisy - Wed 14/Nov/2012, 10:16pm
tolong reply utk harga acuan..

safaqaisy@yahoo.com  
33. Izdi Ariff - Fri 3/May/2013, 2:51am
izdi.ariff@yahoo.com  
34. Amirsamir - Thu 30/May/2013, 11:10am
tolong emel harga dan detail mesin kepada power_ruut@yahoo.com  
35. Suhana 79 - Wed 13/Nov/2013, 12:09am
emailkan kt sya, sue.hanna28@gmail.com  
36. Myrul 3 - Thu 28/Nov/2013, 9:39pm
boleh hantarkan harga mesin aiskrim goreng?
ni email saya armyrul54@gmail.com  
37. Mama Zme - Sat 30/Nov/2013, 2:40pm
tolong emel harga dan detail mesin kepada zararol80@yahoo.com  
38. Sahabat92 - Thu 5/Dec/2013, 2:20am
harga dan gambar send kt pesawat_marine92@yahoo.com  
39. Adriz - Thu 13/Feb/2014, 2:30pm
Tolong emailkan quotation dn gmbr.. adliz_dude@yahoo.com  
40. Siti Arifah 2 - Sat 15/Feb/2014, 4:41pm
SALAM-berminat-sitiarifah_shsz@yahoo.com  
41. Nashrieyn14 - Thu 20/Feb/2014, 9:05am
plez aemail pic and price. tq
nashrieyn@gmail.com  
42. Mysara 2 - Wed 18/Jun/2014, 10:43am
mesin aiskrim goring rm 2500 blh hubungi saya stok trhat sahaja 0182809228 amy  
43. Sofina 2 - Thu 21/Aug/2014, 10:22pm
Kami ada menjual mesin aiskrim goreng...
Sesuai utk bisnes kecil2lan atau besar..
Xperlu tekan pakai cawan.. X lagi perlu sakit tgn
Harga boleh runding
Whatsapp : 010-9693756  
44. Irwan Idris 2 - Sun 15/Feb/2015, 12:29pm
email hrga dn detail ke irwanidrisapl@gmail.com @ wasapp ke 013-6071447  
45. Sahabat92 - Mon 19/Sep/2016, 3:08pm
pm  

Page 1   (Total 45 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..