Menyewakan Lesen Perniagaan di Brunei
Danish Zaquan - Wed 4/Nov/2015 8:43am [Last Comment]
Assalamualikum.. anda ingin berniaga dibrunei?jika anda berminat saya ada menyewakan lesen perniagaan kedai runcit, bakery, boutique dan macam2 lagi.... segala urusan di brunei saya menguruskan..... whatsapp +6738799535

Niche: Bisnes Untuk Dijual | Kedai Runcit Dan Serbaneka | Bisnes Roti Dan Bakeri | Pemborong Pakaian Wanita
 
1. Azzizi 3 - Fri 6/Nov/2015, 3:01am
Slm En Danish.. Sudah berapa lama en danish menetap di Brunei..? Apa projek2 lain selain bisnes yg di tawarkan oleh en danish. Contohnya,saya ingin membekal bekalan pasir sungai ke Brunei. Dapatkah en danish bantu..? Sbenarnya, saya mempunyai kwsan pasir sungai d Pahang. (Sungai Pahang).Cuma saya sukar sdikit mencari genuine buyer dari Brunei wlupun saya tahu Negara Brunei mmg memerlukan pasir sungai di Malaysia. Jika en danish atau sesiapa shja dari maj.com dpt membantu dgn direct buyer dari Brunei,boleh hubungi saya atau whatsapp di talian 011-26099644. Tq Malaysia.  
2. Swanday - Wed 13/Jan/2016, 4:54pm
assalamualaikum encik danish ,saya swanday dari sandakan sabah,boleh kah bagi tau peluang apa yang boleh saya berniaga di sana ini nombor telephone saya 0195862610  
3. Hibis Fesyen - Wed 27/Jan/2016, 3:08am
Hi,Mr .Dnish, great idea. We are from bunga raya global mart looking for fesyen buyers;baju melayu , jubah; blouse muslimah , man shirt, ladies fashion dress and others.We are bulkmanufacturer; according to customer design, fabric choise ,size spect and finishing.
please feel free to cantact us for details.
0163496352 tq  
4. Ronin Yami - Sun 17/Jul/2016, 1:27am
Danish..ada lot pasar sayuran di brunei..info saya--0138891209/01119088338..Roove  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..