Menyediakan Produk Door Gift dan Button Badge untuk Majlis Perkahwinan
Fs Niaga Trading @ FS Niaga Trading
Fri 9/May/2014 12:06pm [Last Comment]
Salam,

Kami menyediakan perkhidmatan door gift (fridge magnet, keychain) sebagai kenangan untuk tetamu dan button badge untuk majlis perkahwinan anda.

Sila Whatsapp untuk maklumat lanjut. Diskaun untuk pengantin kali pertama :-)

0133495279 / 01129109729

Niche: Kedai Cenderahati Dan Kraf
 
1. Shikin 105 - Sat 10/May/2014, 8:43am
Maaf tumpang iklan ya tuan..
Salam tuan/puan...
Saya ekin...
Saya ada mengambil tempahan cenderahati perkahwinan...
anda juga blh design sndri cenderahati yg anda suka dan minat cuma anda bagi sy contoh cenderahti tu insya'allh sy blh bt...
Hrga murah2..
Nti sy send gmbr contoh cenderahati yg dh siap..
Jika berminat blh hnbungi/wsapp sya 0179120703 atau pm fb Cahaya Kasih. .

Terima kasih♥♥♥  
2. Mohd Firdaus 120 - Sun 18/May/2014, 5:15pm
kami di madihahqaisara,,, menyedia kan hid mad printing mug,, pinggan,, mini jersi..puzzle,, button badge, keychain, dan banyak lg... sesuai untuk perkahwinan.. majlis mesyuarat,, hadiah,, boleh buat dsing tersendiri.. minat hubungi 0196105343 atau email madihahqaisara@gmail.com  
3. Suraya Yusoff - Fri 30/May/2014, 11:48am
Salam, saya mencari vendor bg membekal item2 doorgift spt: mini jam jars, goodie bag, small palastic tupperware, boxes and mini bottles dengan harga yg menarik. sila emailkan quotation/price listing serta gambar produk ke suraya.yusoff@yahoo.com Terima Kasih  
4. Hasrol - Sun 14/Sep/2014, 4:01am
Tumpang lalu.... inginkan kelainan dlm pemberian doorgift.... ''car perfumes bottles'' sebagai doorgift anda.... harga termurah sy akan beri kpd anda.. siap dlm box dan sticker nama anda... hubungi sy... 0145245252 - hasrol  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..