Menyediakan Perkhidmatan Katering Sekitar Shah Alam
Fazrul 9 - Sat 17/Aug/2013 9:36am [Last Comment]
Kami dari Sajian Kak Mah menyediakan perkhidmatan katering utk pelbagai jenis majlis seperti jamuan hari raya,majlis hari jadi,aqiqah, kenduri tunang, kahwin dan sebagai nya. Kami juga menyediakan pakej lengkap utk kenduri kawin termasuk khemah dan goodie bag utk tetamu..
Segala menu hidangan adalah pilihan pelanggan sendiri.
Sekiranya berminat boleh telefon atau mesej di no ini 012-2485327

Niche: Tempahan Katering
 
1. Arifin Yasir - Mon 19/Aug/2013, 6:59pm
Tumpang iklan
Catering rumah terbuka sempena hari raya
Package serendah Rm3~5 sahaja.
Masakan goreng,nasi lemak dan sup.Hubungi Hj Taliban 0133987802  
2. Gee 17 - Fri 23/Aug/2013, 2:31pm
salam pada semua pembekal katering dan khemah saya sedang mencari pakej katering yg dapat memberikan harga yg paling murah/sedap dan bersih utk syarikat yg akan mengadakan majlis mkn mlm di area shah alam,selangor.jika anda ada pakej tersebut dan inginkan menu2 tersebut sila email saya segera -gee.goldcat@gmail.com  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..