Menjual Rabbit Mix Anggora Harga Pakej dan Haiwan Eksotik Pada Harga yg Murah.
Watie 6 - Wed 27/Oct/2010 2:24pm [Last Comment]
salam,, saya ada menjual rabbit mix anggora pada harga pakej yg sangat murah,, pakej tersebut termasuklah:-

-sepasang rabbit mix anggora (boleh pilih)
-sebuah sangkar baru
-1 botol minuman
-1 bekas makanan
-1 bungkus makanan

semua ini dijual pada harga RM120.00 sahaja..
penghantaran area PUTRAJAYA, KLANG, SHAH ALAM, dan KEPONG jika mendapat pesanan sekurang-kurangnya 4 order (untuk cover duit minyak).

selain itu juga saya ada menjual haiwan2 eksotik pada harga yg sgt murah..

-headgehog RM270 sepasang siap sangkar dan aksesories
-headgehog RM130 seekor jantan siap sangkar dan aksesories
-headgehog RM170 seekor betina siap sangkar dan aksesories
-Genuine Pig (tikus belanda) RM130 sepasang siap sangkar dan aksesories
-cicak poke RM300 seekor siap bekas dan aksesories.(ada seekor sahaja)

dan macam-macam lagi..call untuk sebarang pertanyaan..

012-3759724 puan watie..tq

Niche: Haiwan Peliharaan | Penternak Arnab
 
1. Miss Dimple - Wed 27/Oct/2010, 2:32pm
bole send detail panduan nk jge rabbit mix anggora dgn baik???
kalau bole send pic skali utk pilih..  
2. Miss Dimple - Wed 27/Oct/2010, 2:33pm
ni email sy missdimple.hunny@gmail.com  
3. Watie 6 - Wed 27/Oct/2010, 2:44pm
hi miss dimple..saya prefer mcm ni.. u carikan 4 order dahulu then saya dtg bwk dlm 20 ekor utk u pilih..saya berniaga so stok ni always keluar masuk..susah sikit utk tahan stok..yang pasti mix anggora yg saya jual betul2 comel dan berbulu lebat dan kembang..saya mengutamakan kualiti utk long term bisnes..pape hal blh msg lg..minggu ni order belah putrajaya amat menggalakkan..  
4. Azlan Ghani - Wed 27/Oct/2010, 4:53pm
salam, emailkan saya gambar arnab
azlanghani640@yahoo.com.my  
5. Watie 6 - Wed 27/Oct/2010, 5:01pm
gambar akan saya emailkan nt..tp saya ambik secara rawak bukan pic. utk seekor2..mcm saya ckp td saya akan bwk kpd pembeli utk u all pilih sendri..dgn syarat at lease 4 order area atau tempat yg sama..harga yg saya tawarkan sangat2 lah murah jika dibandingkan di tempat lain contohnya spt taman arnab..  
6. Watie 6 - Thu 28/Oct/2010, 8:15pm
TEMPAHAN MASIH DIBUKA..  
7. Watie 6 - Sat 30/Oct/2010, 4:57pm
juga terdapat ikan arapaima sepanjang 2 kaki..nak nego harga RM2500.00 SAHAJA..  
8. Watie 6 - Sun 31/Oct/2010, 1:12am
to Miss Dimple n Azlan Ghani..saya dah email pic..sila semak email anda..berminat kena info awal2 k..saya nantikan pesanan dr anda..tqvm  
9. Ibnusalleh8 - Wed 17/Nov/2010, 10:01am
salam...pn watie, sya brminat nk buat bisness kecil2/prcubaan haiwan peliharaan spt arnab dll...kira jd agen kot.hrp pn dpt emailkan details utk sya,sya d kuantan.phg.tq  
10. Watie 6 - Fri 19/Nov/2010, 5:29pm
ibnusalleh8 sila bg email add utk email senarai harga pet n animal..

saya sedia supply utk peniaga kecil2an spt anda..kita sama2 berbisnes walaupun secara kecil2an..sama2 tolong peniaga bukan cekik sesama peniaga spt ramai yg saya kenal sblm nih..utk syer idea pn boleh..saya x lokek ilmu utk sama2 maju..sbb saya pun perlukan ilmu dr kawan semua..tq  
11. Ikhwan Bahkri - Thu 25/Nov/2010, 11:01pm
assalammualaikum..
pn. watie
sy agak berminat jugak dgn jual binatang y mcm ni.....
bleh tlg bg pendapat?
sy dduk seremban..
modal niaga besar tak?
email sy- eightwan_89@yahoo.com  
12. Watie 6 - Fri 26/Nov/2010, 3:41pm
modal kalu dlm rm1000 tu blh dapat mcm2..untung pun lumayan alhamdulillah..kalau dpt tapak di tmpat peranginan lg best..ada target sales..sehari insyaallah sales rm500 minima..kalau musim gaji boleh cecah 800..janji byk barang..org tgk pun berminat dan terus beli..  
13. Ikhwan Bahkri - Sat 27/Nov/2010, 11:23am
k. sy baru lepasan diplma ni.
minat nak niaga, tp niagani risiko dia mcm ne ek?  
14. Watie 6 - Sat 27/Nov/2010, 5:42pm
cari hot place,,tmpt2 peranginan, pasar tani or pasar mlm..kalau dpt masuk karnival or uptown dsb nya pun ok jgk..tmpat maju mcm tu risiko kerugian adalah kurang..org jalan2 smbil cuci mata..dan kalau harga yg ditawarkan murah pasti akan membeli..risiko kematian haiwan bergantung pada penjagaan kita k..  
15. Syasya 8 - Fri 7/Jan/2011, 2:09am
Pn watie saya berminat nak beli sepasang hedgehog... blh ke email pada saya detail2nya? saya tinggal di klang.

ni email saya...
syakirah86@gmail.com  
16. Raden Adiwira - Tue 11/Jan/2011, 11:16am
annafis5211@gmail.com

mix anggora dgn baka ape ek...
kalu beli sepasang berape harga?
umur arnab ni berapa bulan?

kalu nk amik sendiri, kat mane ek? harga bole kurang lagi ke?  
17. Watie 6 - Tue 11/Jan/2011, 11:50pm
syasya sms nbo hp awak kpada 012-3759724..saya akan call awak asap..so far saya dah jual dekat 30 ekor hedgehog..sementara belum glamor dan naik hrga mcm sugar glider..baik bela dr skg..jgn lupa sms nt saya call back k..  
18. Azhar 38 - Wed 19/Jan/2011, 4:43pm
pn. watie..sy nk tgh cri sngkr tok hedgehog sy..de sekor je..sy cri sangkr yg besar gan roda, bowl...klu pn de..sy nk beli kat pn..tp klu pn leh anta kat sy lg bgus pn..harge sume2 tu pn leh email sy..sy amat memerlukn sgkr gan brg2 mainan tok heghog nie..susah sgt nk cri..sy dok kat puncak alam..tolong sy ye pn...

nie email sy pn...xraynation@gmail.com

sy amat megharap bantuan pn..  
19. Ram - Thu 10/Feb/2011, 9:56pm
zaman moden ni penternak lebih bijak dengan business moden dengan ladang yg besar dan mengupah orang menternak binatang ternakan mereka. Tapi macam mana nak menambahkan pelaburan dengan sendiri. jikalau takda cara lain cuba link ini www.usd2u.com anda boleh contact saya d talian ni 0133038101 jika perlukan bantuan atau email saya d c_rambharat@yahoo.com  
20. Zh4f - Fri 11/Feb/2011, 2:21am
salam saya sedang mencari sepasang
original Rabbit Anggora ataw mix
boleh send kn pic dan harga
di mana alamat tempat untuk saya beli ?

Email kan keterangan di zh4f@ymail.com  
21. Din 33 - Sun 20/Feb/2011, 4:11am
Cik Watie,cicak poke tu beratnya berapa gram yer?minat gak nak tau.tq  
22. Syahril 5 - Mon 21/Feb/2011, 5:03pm
nak gambar arnab. dah bela 5 ekor. nak tgok yg ni...
ariel_selama06@yahoo.com.my  
23. Cash - Thu 24/Feb/2011, 4:55pm
salam cik watie. saya berminat untuk menjadi agen haiwan peliharaan. saya di kawasan ipoh. minta email saya untuk saya ketahui dgn lebih lanjut di cash.2011@yahoo.com  
24. Noo Rikha - Fri 18/Mar/2011, 10:24am
Assalamu'alaikum Watie,
ah beranak dan pernah
Boleh email kat saya gambar rabbit-rabbit tu. Boleh pilih. Bila say turun KL, saya beritahu la. Yg baby ke yg induk n baka.

Kalau boleh saya nak yg sudmembuntingkan.

Ni email saya: rikha_mie@yahoo.com  
25. Azam 29 - Tue 12/Apr/2011, 7:40pm
Pn.klau di johor mcm mana plak?  
26. Anis 58 - Fri 27/May/2011, 7:17pm
sya area klang dkt ngn s.alam.. sye bermint nk buat bisnes arnab juga.. tp saya kalau boleh nk cuba sepasang dulu.. sila emailkn harge nuranizain@yahoo.com.my.. sbb saya dah ada sangkar dah pon.. =)  
27. Ramlee 24 - Wed 24/Oct/2012, 12:12am
ada lagi keh ni?  
28. Watie 6 - Sun 28/Oct/2012, 6:20pm
Salam semua..minta maaf sbb lama x online atas ksibukan diri..sebarang pertanyaan blh direct sms ke nbo saya 012-3759724...insyaaalah saya balas..tempahan masih dibuka ..jika sudi singgahlah ke kedai saya di area klang.sms saje nt saya guide dtg kekedai..tq  
29. Linda 318 - Thu 3/Jan/2013, 9:59am
salam,

saya dalam perancangan nak buka pet shop..so boleh tak hantarkan katalog? dan dari segi harga macam mane?

email saya nomic_gurlz@yahoo.com

mekasih.  
30. Waty 12 - Thu 7/Feb/2013, 10:49pm
salam..
pn watie,sepasang anggora brape rm yer?kalau ke terengganu mcmana yer?
pls pm waty1202@yahoo.com  

Page 1   (Total 30 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..