Menjual Phone Casing Dengan Harga yang Murah! Iphone4/4s, 5 Samsung Note, S3, Htc Dll!
Ryan Ng @ Rnc.marketing
Mon 8/Apr/2013 9:19am [Last Comment]
Kami menjual phone casing dengan harga yang termurah ! Cuba melawat website kami untuk informasi yang lebih lanjut .

https://www.facebook.com/rnc.marketing
ATAU

menghubungi kami : Rnc_marketing@hotmail.com

Sekian terima kasih !!!

Niche: Bisnes Handphone
 
1. Ryan Ng - Mon 8/Apr/2013, 9:43am
Phone Casing yang murah dengan harga RM8 +++  
2. Ryan Ng - Mon 8/Apr/2013, 11:34pm
Kami juga ada Football clubs casing Stocks di tangan. Manchester united , chelsea , liverpool ,barcelona , inter ,milan , Real Madrid dll !! Cuba lawat store kita  
3. Arfan88 2 - Tue 9/Apr/2013, 5:49pm
Kami juga menjual phone casing Manchester United , INter , Chelsea , liverpool , barcelona dll . Semua dengan harga terendah berbanding dengan pasaran yang lain.  
4. Arfan88 2 - Thu 11/Apr/2013, 12:15pm
Cuba merujuk kepada https://www.facebook.com/rnc.marketing?ref=hl untuk mendapatkan phone casing dan protector yang menarik . Promosi akan ditamatkan beberapa hari lagi !  
5. Paizal 3 - Sun 14/Apr/2013, 12:21pm
almari kaca dislplay untuk dijual hanya rm850 utk 2units.siap pasang lampu T5 (5x2x3 dan 3x2x3)..sesuai utk bisnes bundle,jam tgn,top up dll.pengakutan sendiri..kol paizal 012 3040844.  
6. Ryan Ng - Wed 24/Apr/2013, 3:04pm
Kami sedang mencari agent yg berpotensi untuk menjual phone casing .  
7. Super Lady - Mon 29/Apr/2013, 12:37pm
Ryan Ng , I feel interested to be ur agent :)
email to - aim.wardrobe@yahoo.com
thanks !  
8. Ryan Ng - Fri 19/Jul/2013, 1:14pm
Selamat sejahtera, kami sedang membekalkan phone casing dgn harga borong. Kami menjual phone cases dengan harga borong dgn syarat-syarat berikut :

1) minimum order 50 cases
2) discount akan bagi dgn membeli dgn banyak
3) phone cases boleh campur dgn lain lain model
4) phone cases boleh custom made ( letak gambar yg mana mana suka)
Kalau berminat, boleh berhubung dlm webpage sy https://www.facebook.com/rnc.marketing atau phone nom : 016-5626253

Kami akan menjual dgn harga borong yang rendah dn qualiti gambar sangat jelas. Webpage sy ade contoh custom made punye.

Di sini, sy juga nk mencari dropshipper ~ Yg berminat boleh contact sy kat fb. Terima kasih dan Selamat Ramadhan =)  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..