Menjual Kereta Terpakai Dan Sambung Bayar
Dyla 13 - Tue 30/Oct/2012 2:43pm [Last Comment]
salam,sesiapa yg nak kereta sambung bayar atau ingin membuat pinjaman boleh email sy dylacious91@yahoo.com

Niche: Kereta Terpakai
 
1. Suhaimi 154 - Tue 30/Oct/2012, 6:23pm
saya berminat..pls email detail to moenergyresources@gmail.com  
2. Nazieda - Tue 30/Oct/2012, 8:03pm
sy berminat.. pls email detail nazieda8814@gmail.com  
3. Dyla 13 - Tue 30/Oct/2012, 9:58pm
minat nk wat loan @ sambung bayar kereta?  
4. Tetikus Hijau - Wed 31/Oct/2012, 12:04am
nak buat loan kereta...  
5. Eddyjsjk - Wed 31/Oct/2012, 1:05am
sesiapa ada masalah bab dokumen nk loan kereta baru perodua @proton,,,saya mungkin dapat bantu,,,nama mesti clear dan ada lesen memandu,,,0103404772  
6. Nazieda - Wed 31/Oct/2012, 10:40pm
kereta sambung bayar tanpa deposit ada tak...email nazieda8814@gmail.com  
7. Shah 254 - Thu 1/Nov/2012, 4:02am
kereta mewah sambung bayar deposit dari 30k-50k sesiapa yang berminat atau ada kenalan yang teringin pakai kereta mewah boleh hubungi saya 0178702303 shah.  
8. Hairunizam Bin Ismail 2 - Thu 1/Nov/2012, 4:16am
Tumpang iklan

Anda penyewa?
nk beli rumah?

kwsan selangor dan kuala lumpur
RM0 semasa sign SNP
tanpa komisyen brooker
rumah dh siap 0C/CF
ansuran serendah kadar sewa anda ikut terma dan syarat untuk 100% housing loan
lokasi dan bajet anda tentukan

keterangan lanjut
h/p-0192446543
email-hairunizam7966@gmail.com  
9. Epiy - Thu 1/Nov/2012, 1:18pm
vannet tahun 92 c22 8k nett aircond xde yg lain semua cantik 0173921246  
10. Zulianzizi - Thu 1/Nov/2012, 7:46pm
salam tuan rumah,,,at least bg la no fon sng nk roger,ini bg email je cne nk bisnes,..  
11. Jebat Putra Mohd - Thu 1/Nov/2012, 10:01pm
Betul tuh... saya nak carik Triton atau Hilux... kalo ada rodger 0173845677  
12. Pencari Kereta - Fri 2/Nov/2012, 7:24pm
Wira aeroback warna gold tahun 2002 manual smbg byr . Monthly 380 dep 3k . Call / sms 017~2663898 azuan  
13. Kamarul 16 - Sat 3/Nov/2012, 1:55am
miss dyla ni sekadar nk kumpulkan maklumat je. maybe br nk berjinak2 jadi broker/agen. sorry, kalo sy tersalah teka.  
14. Hafez 10 - Mon 5/Nov/2012, 11:44am
menjual kereta baru dan terpakai. Area kajang/Kl. call Fezz 0173021620  
15. Roslina Ramli 3 - Tue 6/Nov/2012, 5:32pm
Askom dan salam sejahtera pada customer di luar sana saya ada menyediakan pinjaman kereta bagi yang blaklist atau dokumen tak cantik saya boleh tolong pada gaji yang kecil saya boleh tolong buatkan slip gaji....
Kereta baru saya juga ada buat tanpa deposit jika ada masalah sila call saya 0197240848.  
16. Hyperchip Computer - Sun 11/Nov/2012, 7:34pm
kereta sambung bayar viva manual 850 tahun 2007

Deposit : rm 5k
bulanan : rm 398
Tertunggak 2 bulan

Sms jika berminat
0192007447  
17. Azuan 39 - Mon 12/Nov/2012, 5:25pm
SAYA MENCARI WAJA/PERDANA (A) SECARA SAMBUNG BAYAR BULANAN DLM RM350 DEPOSIT 2K/3K...PLS CALL 0125699715  
18. Raja Ezzrin - Sun 3/Feb/2013, 10:38pm
saya nak beli kereta second hand.. direct owner..saya perlukan runner utk buat bank loan..plz sent detail utk saya tentang procedure ni..  
19. Dyla 13 - Wed 6/Feb/2013, 11:28am
kancil 05,850 manual,good condition -RM11k cash!
waja(a),02,1.6cc,deposit 7k
estima acr30,03,205cc dp 18k
myvi(a) 06 1.3cc,8k
naza ria (a) 9k
neo (a) 11,1.6cc,10k
gti(m)01,1.8cc,10k
bmw 5 series 2.5,44k
swiff 08,15k
honda jazz 1.5cc,15k
kelisa (a)1.0,8.5k
honda 1.7,13k
caldina zt ,29k
saga blm,8k

bminat boleh call/sms 0148175491  

Page 1   (Total 19 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..