Menjual Boat Fibreglass, Enjin, Sampan dan Kayak Fibreglass - P. Pinang
Areyoi - Tue 31/May/2011 9:46am [Last Comment]
Kami menjual bot fibreglass, sampan, dan kayak fibreglass. Disamping itu, kami juga menjual enjin sangkut Mercury, Yamaha, Suzuki dan Evinrude. Lokasi: Pulau Pinang. Harga terbaik. Emelkan pertanyaan ke fibrim_sj@yahoo.com.my.

Niche: Kontraktor Marin Dan Kapal Laut | Kontraktor Jurutera
 
1. Q8oilz 2 - Wed 13/Jul/2011, 2:36pm
Hi Salam Mr.Are Yoi..

Kami membiayai projek-projek kerajaan/glc.. sekiranya ade sesape client encik ada involved in govts/glc jobs.. let me know ya..  
2. Nazlan 2 - Fri 29/Jul/2011, 1:15am
Jika ada problem navigasi equipment spt VHF,SSB MF/HF,RADAH berbagai model call saya0164183176  
3. Macquiza - Sun 12/Feb/2012, 4:09pm
ader jual fiber cloth ker? untuk buat fiber glass product? email under_cybercafe@yahoo.com  
4. Banglong82 - Mon 21/May/2012, 7:58pm
SAYA NAK CARI ENJIN 15HP HARGA 20++ DENGAN SEGERA KLU ADA SEND MAIL KAT SAYA (matzinf@yahoo.com_  
5. Rapture Bliss Sdn Bhd - Wed 30/May/2012, 9:35pm
Syarikat kami menawarkan bot fiberglass bersaiz 12 kaki dengan harga yang berpatutan dan produk yang sangat terjamin kualitinya. Sesiapa berminat sila emelkan kepada rapture_bliss@yahoo.com atau hubungi kami di 010-6609006  
6. Zaim 16 - Thu 14/Jun/2012, 1:10pm
saya ingin mencari bot fibre 14-16 kaki pjg dan sebuah enjin 5hp (tak kira jenis)
contact sy 012-5849812 /email: zaim7578@yahoo.com.my  
7. Royy - Sat 30/Jun/2012, 7:11pm
enjin yamaha 15hp rm2500 berminat email segera.  
8. Royy - Sat 30/Jun/2012, 7:14pm
enjin yamaha 15hp rm2500 berminat email segera.
gempitamalampurnama@yahoo.com  
9. Nizam 239 - Sun 8/Jul/2012, 8:43pm
sya nk cri kayak jenis Mission Flow,brpe ek hrge nye  
10. Razmie Putra - Tue 24/Jul/2012, 5:26pm
saya ingin dapatkan senarai harga untuk kayak,boleh emailkan saya segera..
terima kasih..

beliakarisma@ymail.com  
11. Kamal 127 - Sun 29/Jul/2012, 4:11pm
Sesiapa yang ingin menjual engine boat 15hp kebwh dgn hrga berpatutan...baru/2nd..pls email kat sy
kaz10enterprise@gmail.com  
12. Zulkifli 99 - Tue 7/Aug/2012, 1:15pm
salam..tumpang ye..sy nak jual fiberboat dgn engine 40hp.harga 12ribu..nak tolak sebab xde masa nak p mancing..harga boleh d runding lagi..area penang (balik pulau)..berminat hubungi saya zul 012 5336036..trima kasih  
13. Md Saiful - Wed 17/Oct/2012, 7:16pm
bot saiz 22 .. yamaha enduro 40kk dan 60kk berapa? bleh emelkan pd saya detail dan gambar bot tu. Lepas tu ada kemudahan penghantaran x?

emel : hedeki81@yahoo.com  
14. Man 248 - Thu 29/Nov/2012, 11:31pm
saya nak detail harga & brand kayak..bleh email kpada saya (rahman_azroy@yahoo.com)  
15. The Traveller - Thu 27/Dec/2012, 4:40pm
slmt ptg..sy pun nk details ttg harga kayak dan brandnya..email:syuk.vii@gmail.com..tq..  
16. Nazlyrahim - Thu 28/Feb/2013, 12:12pm
bagi yang nak dapatkan kayak sila berhubung dgn saya,kayak jenama feelfree adalah produk yg saya jual..  
17. Ajiz77 - Sun 3/Mar/2013, 9:58am
Saya nak bli enjin 40 @ 30hp shaft panjang... kalau ada boat skali pon ok.. call saya 0126920029 aziz  
18. Mocsu - Sun 3/Mar/2013, 10:03am
Salam tumpang lalu.minta maaf.
S
Kami mencari perniaga yg berminat utk berniaga otak-otak & sata di kaw.utara dan lembah klang.kami utamakan perak buat masa ini.perniaga yg ingin menjadi rangkaian kami dr lbah klang dialu-alukan utk mghubung kami segera.call 0192693974(isnin-khamis jam 9.00am - 5.00pm shj).www.delicioussata.blogspot.com  
19. Morris 2 - Sun 21/Apr/2013, 10:30pm
S: saya berminat dengan kayak jenis squirt. nak tahu berapa harga, siapa pembekal.peminat dari sibu, sarawak  
20. Suhaimi 194 - Wed 12/Jun/2013, 8:27am
saya berminat enjin yamaha 30 hp boleh bagi detil tak harga ....e mail saya
ksuhaimi@yahoo.com  
21. Izzat Farhan B Zulkifle - Mon 8/Jul/2013, 4:36pm
ada jual fibreglass cloth n epoxy resin x?
e-mail me gamemaniacboy@yahoo.com  
22. Adisman 2 - Tue 20/Aug/2013, 7:48am
Salam, sy nak tanya, spesifikasi bot yg mana sesuai utk bawa penumpang lebih kurang 8 ke 12 pax di pesisir pantai, kalau ada sy beminat nak tau detail, adisman373398@gmail.com  
23. Mohdamin Bahari - Thu 3/Oct/2013, 11:46am
saya nak msk quotation bekal bot ,saya dah emel spek  
24. Luvmieza - Mon 21/Oct/2013, 5:27pm
salam... sy ingin mencari penjual/pemborong padel boat...terutama di kelantan,... sl email detail harga asap...luvmieza@yahoo.com..  
25. Azuwan 7 - Fri 8/Nov/2013, 10:33pm
salam...salam...sedang mencari enjin YAMAHA 85hp 2stroke,,,sekiranya anda ada stok minta e-mailkan secara detail Gambar,harga,tahun dibuat,no.chasis,panjang gear box dan lain-lain. terima kasih.  
26. Farahmasda Salleh - Tue 12/Nov/2013, 11:57am
saya sedang survey jet ski 2nd.. kalau ade tolong emailkan saya details.
farahmasda@yahoo.com  
27. Fikri 98 - Mon 16/Jun/2014, 1:50pm
wtb fibre bot 15-18ft n engine 15hp yamaha condition new..budget under RM12K  
28. Fikri 98 - Mon 16/Jun/2014, 4:21pm
wtb fibre bot 20ft n engine 15hp yamaha condition new..budget RM12K ?  
29. Abdullah B Abdul Rani - Sat 20/Sep/2014, 1:49pm
sy ingin membeli kayak
berapa kos. hubungi saya
0135060585..abdullah  
30. Jmer - Fri 12/Dec/2014, 10:12am
Salam.. tau mana2 workshop utk enjngkut adaenjinsangkutMercuriTohatsu dKL area KL? mitak tlg ya kalau ada sebarang info. Bole share or what'sapp 0182847266  
31. Muhamad Hafizi 4 - Mon 2/Feb/2015, 2:10am
Saya mencari yamaha enduro 10hp atau 15hp. New conditon. Email saya ok kakiayam846@gmail.com  
32. Mdsyukri - Fri 6/Mar/2015, 10:58am
Salam sy ingin mencari bot fibre panjang 14kaki lebar 4.5fq berape ye kalo ada ne no tel 0194144115 (adam)segera  
33. Gubin - Mon 22/Jun/2015, 5:20pm
SAYA INGIN MENCARI bot sangkut SUZUKI 40 .YG MURAH2 3K KEBAWAH.EMAIL DGN SAYA
gubinyompoom@gmail.com /call 0148532275 segera..kota kinabalu sabah.  
34. Bazarbaharu - Wed 5/Aug/2015, 6:41pm
Saya ada jual bot 14 kaki 16 kaki..siap engine..harga lelong...bot dari pengerang johor..nk jual sebab pengkalan petronas dah amek..so..nk jual bot bot semua..engine 30hp pon ade..15hp pon ade..baru lgi..pape contavtvsaya 0177413995  
35. Saravanan 19 - Thu 20/Aug/2015, 12:01pm
saya nak detail harga (RM )& brand kayak untuk pancing...boleh email kpada saya (sara78382@gmail.com)  
36. Ahmad 1005 - Sun 25/Oct/2015, 10:25am
Boleh bagi saya detail harga untuk enjin yamaha enduro 30 hp ke email saya perantau304@gmail.com  

Page 1   (Total 36 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..