Menjual Barangan Hardware & Pembinaan
Muhd Fitri 2 - Thu 14/Apr/2011 8:53am [Last Comment]
Pelbagai Jenis barangan hardware & barang2 pembinaan, kami adlah pembekal yg mengutamakan harga barang yang murah dan berquality.......cement OPC,Common Clay Bricks,Cement Sand Bricks,Sun Paver,CSR Light Weigt Block,Timber,White Lime,Metal Window Frame dan Pelbagai Lagi sila hubungi saya untuk keterangan yang lebih lanjut...............

Niche: Kedai Hardware | Kontraktor Pembinaan
 
1. Yart - Thu 14/Apr/2011, 9:00am
nk tanya...kalu pintu kayu merbah size 7kaki besar brape rm ye...
murnie78@yahoo.com  
2. Muhd Fitri 2 - Thu 14/Apr/2011, 4:39pm
tel no 012-3929215  
3. Saber 2 - Fri 15/Apr/2011, 10:55am
sesape perlukan scaffolding bolehlah hubungi saya.. 017-227 6963  
4. Johari Stan - Mon 18/Apr/2011, 10:31pm
u base kat mana ? pls foward list of price to me....>.johari, [ civil contractor]

....email ...jmbase68@streamyx.com  
5. Mohd Fazrin - Wed 20/Apr/2011, 3:53pm
Salam En Muhd Fitri 2.
Saye bercadang nak bka 1 kdai hardware dan belum cari vendor lg. mintak tlg en fitri listkan item barangan dan pricenye skali dan emailkan ke fazrin_mofazr@yahoo.com mgkin kte boleh berkeja sama. Tq  
6. Hijaz 2 - Fri 6/May/2011, 1:03am
tumpang ya, sy nak jual lori mitshubishi 3ton tiper, tahun 2007, keadaan masih cantik dan baru lagi, jarang pakai, harga 58k sahaja, 0126019878  
7. Cikla - Mon 9/May/2011, 3:27pm
salam..boleh mintak en muhd fitri 2 email kepada saya list item barangan hardware lengkap kepada saya..tq  
8. Mohd Fazrin - Thu 16/Jun/2011, 8:12pm
Assalamualaikkum... En. Hijjaz 2..
Nak tanye bleh wat loan lg ker?  
9. Mf - Wed 29/Jun/2011, 3:09pm
sila la taruk no.email anda senang nak contact...tlg email saya az_cooler@yahoo.com...saya nak beli wire rope untuk oil gas company...  
10. Hisam Bin Ramli - Fri 23/Sep/2011, 3:40pm
encik fitri 2,

boleh email kan saya alamat utk saya mengetahui lokasi kedai saudara.

terima kasih  
11. Muhmad Ridzuan - Mon 10/Oct/2011, 4:39pm
Salam En Muhd Fitri 2.
u kat area mana?Saye bercadang nak bka 1 kdai hardware dan belum cari vendor lg. mintak tlg en fitri listkan item barangan dan pricenye skali dan emailkan ke songkok_83@yahoo.com  
12. Three Zmr Enterprise - Sat 15/Oct/2011, 7:47pm
Salam,
boleh bg quotation untuk polythylene water tank utk 2500 gallon & 5000 gallon.urgent.
zmrenterprise2gmail.com

tq  
13. Putra 18 - Mon 17/Oct/2011, 4:48pm
Salam En Muhd Fitri 2.
Saye bercadang nak bka 1 kdai hardware. mintak tlg en fitri listkan item barangan dan pricenye skali dan emailkan ke putra_707@yahoo.com

Semoga kt dapat berkeja sama di masa hadapan. Tqvm  
14. Bazar Ismerra - Tue 18/Oct/2011, 11:31pm
Salam En Muhd Fitri 2.
Saye bercadang nak bka 1 kdai hardware. mintak tlg en fitri listkan item barangan dan pricenye skali  
15. Jamel 2 - Fri 16/Dec/2011, 10:29pm
Jana Hayat Engineering: membekalkan barang-barang hardware dan bahan-bahan binaan.

Boleh hubungi mjamel67@gmail.com  
16. Helmy 15 - Wed 28/Dec/2011, 1:01pm
saya telah mengambil alih kedai hardware di seremban dan saya mencari pembekal alat logam dan kayu, pipe boleh hubungi saya di 0122539990 atau terus ke kedai saya di ampangan, seremban  
17. Nursham - Wed 4/Jan/2012, 11:54am
base kat mane?... saya nak beli batu kerikil dalam 2 tan.... berapa harge? area klang..  
18. Shidi Cd - Mon 30/Jan/2012, 11:53pm
mencari pembekal barang hardware untuk kedai yg akn di buka..senarai kn barang serta harga....shidi6147@yahoo.com..0179454719  
19. Mohd Faisal 5 - Mon 20/Feb/2012, 4:10pm
Salam...
Syarikat kami mencari pembekal hardware untuk mengedarkan produk syarikat berjenama BINA.
Produk kami:-
1.Cat.
2.Epoxy
3.Waterproofing Coating.
4.Cementitious waterproofing Material.

Syarikat kami dilesenkan oleh sirim dengan ECO-labelling (green product) .Harga yang lebih murah dari produk yang lain. Jika berminat sila hubungi saya 03-8926 6167  
20. Shamny - Sat 23/Jun/2012, 11:12pm
Kilang kami sedang mencari silo simen.urgent
isyam_79@yahoo.com  
21. Nang 4 - Fri 4/Jan/2013, 10:18am
saya tgh buat projek masjid bakar arang sungai petani, kedah...
so sapa ada barang2 utk pembinaan sekitar sp neh bleh la kasi quo utk sy...datang terus ke site pon boleh
(site sebelah petronas bakar arang)
sy juga mencri sub-con utk kerja2
1) road n turfing'
2) sewerage
3) drainage
4) plumber
..CIK NANG, SITE ENG. RAHMAN BROTHERS CONTS. S/B)  
22. Hafiz 310 - Sun 6/Jan/2013, 11:29pm
pembinaan dengan cara baru...ORDER BATU BATA RINGAN KHAS DARI KELANTAN..SEMENTARA HARGA MASIH RENDAH..TEL HAFIZ 012-5367285  
23. Shan 29 - Tue 8/Jan/2013, 2:01pm
saya perlukan scaffolding sebanyak 10000 set untuk beli ataupun sewa.
plz call 016-4153145  
24. Adib Excel 2 - Thu 7/Mar/2013, 11:52am
As salam..mohon email kepada saya list item barangan hardware lengkap kepada saya..urgent..
adib_ariesboy@yahoo.com  
25. Sazale Hashim - Tue 22/Oct/2013, 1:05pm
saya ingin membuka perniagaan hardaware di kemaman terengganu,
boleh bagi tak list item dan apa keperluan utk permulaan.
email:sazale@gmail.com  
26. Mamat 8 - Thu 11/Dec/2014, 9:01am
Saya pun tengah dok setup kedai hardware...dok cari lagi barangan untuk top up .so.mohon email kepada saya list item barangan hardware lengkap kepada saya.
mhasankassim@gmail.com  

Page 1   (Total 26 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..