Menjual Bakul Hamper Kepada Peniaga Hemper Hari Raya Dengan Harga Yang Berpatutan
Nor Azreen Binti Johari @ Azreen Craft - Wed 2/Jun/2010 9:17am [Last Comment]
Syarikat saya ada menghasilkan dan Menjual Bakul Hamper kepada peniaga hemper hari raya dengan harga yang berpatutan. Boleh segera hubungi saya untuk tempahan juga boleh lawati blog saya azreencraft.blogspot.com

Niche: Tempahan Hamper | Kedai Cenderahati Dan Kraf
     
  1. Mummy - Wed 2/Jun/2010, 9:44am
    boleh email gambar kat saya... kotak2 rotan/pandan/ ygn berukuran 25cm x15cm atau kecik skit 20cm x 10cm ada tak
    mummy.vogue@yahoo.com  
  2. Nor Azreen Binti Johari - Wed 2/Jun/2010, 10:06am
    Saya sudah emailkan gambar kepada puan  
  3. Nor Azreen Binti Johari - Wed 2/Jun/2010, 10:15am
    saya nak tahu berapa budget untuk bakul hamper yang dikhendaki dan puan nak letak apa dalamnya  
  4. Mummy - Wed 2/Jun/2010, 10:35am
    sy sedang cari sample kotak spt ukuran diatas..siap bertutup.. pandan atau rotan atau plastik yg siap dianyam..kalau berminat sy contact nnti  
  5. Miss Edna - Wed 2/Jun/2010, 11:00am
    boleh email kan sya spt yg mummy vouge minta. edna707@yahoo.com.
    btw- u ada beg kertas keras yg eklusive utk hamper kecil2 saiznya. tq  
  6. Nor Azreen Binti Johari - Wed 2/Jun/2010, 11:43am
    edna boleh tgk email ye
    Kalau nak produk lagi banyak kat blog saya boleh tengok. Yang tu sume harga pasaran. Kalau nak tau harga meniaga boleh call saya.  
  7. Nor Azreen Binti Johari - Wed 2/Jun/2010, 12:45pm
    saya juga ada hasilkan kotak untuk isi gula2, boleh dijadikan sebagai cenderahati untuk kanak2 pada sebarang majlis. Ianya ringkas sahaja cuma RM1 satu. Kalau buat tempahan 200 dan ke atas RM0.80 sahaja.  
  8. Miss Edna - Wed 2/Jun/2010, 2:47pm
    xdpt lagi-tolong pass ur blog.  
  9. Faizah 8 - Wed 2/Jun/2010, 9:45pm
    apasal xbleh bkak blog tu eh?  
  10. Aidil 4 - Thu 3/Jun/2010, 12:24am
    www.selfdeco.blogspot.com.my


    Pengilang perabot dan agent QIRANI  
  11. Aida 18 - Thu 3/Jun/2010, 10:48am
    just info blog tu boleh buka,sya dh tgok gambarnye...  
  12. Nor Azreen Binti Johari - Sat 5/Jun/2010, 3:21pm
    Bakul telur untuk dijual. Boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut. Penghantaran percuma dengan belian melebihi RM400.  
  13. Nor Azreen Binti Johari - Mon 7/Jun/2010, 8:26pm
    Saya juga ada menjual hamper sempena hari raya nanti. Kandungan hamper tersebut adalah kain ela, Kain tudung, kerongsang dan tambahan aksesori lain, Boleh membuat tempahan mengikut bahan tambahan masing-masing. Harga murah sahaja, Budget RM150 ke RM250. Boleh hubungi saya untuk tempahan.  
  14. Nashir - Mon 12/Jul/2010, 10:25am
    Nor azreen boleh bg tak kotak yang boleh isi kek atau muffin yg sesuai. klu ada ble bg detail kat nasirace82@gmail.com  
  15. Rina 190 - Tue 11/Jun/2013, 6:37am
    boleh emailkan saya contoh2 bakul rotan untuk hamper hari raya..

    kurinakuahmad@yahoo.com  
Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.