Menjana Pendapatan yang Lumayan Dengan Modal yang Rendah?
Aziah Abbas - Thu 25/Nov/2010 6:18pm [Last Comment]
Menjana pendapatan yang lumayan dengan modal yang rendah.tidak merungsing kan.sila hubungi saya 012-384 9071

Niche: Buat Duit
 
1. Newbie - Thu 25/Nov/2010, 6:43pm
cik/puan aziah.harap dapatlah kiranya menerangkn dengan sejelasnya tntg bisnes anda.bila main rahsia2 gini mulala menimbulkn rasa was-was dihati.terima kasih.  
2. Arieena - Thu 25/Nov/2010, 6:51pm
bisnes main tikam tikam kot  
3. Aiza 5 - Thu 25/Nov/2010, 7:20pm
Yelah, kalau sesuatu yang benar maka elok dijelaskan dengan details semuanya kat sini. Jadi sesiapa yang berminat boleh menimbangkan dan terus menghubungi puan kalau berminat.  
4. Handsome Boy 2 - Thu 25/Nov/2010, 10:17pm
Salam , Menjana pendapatan LUMAYAN dari perbelanjaan prepaid ANDA. Pendapatan berterusan dan boleh diwarisi... modal cuma rm70jer sekali seumur idup . Selama ini kita topup giler2 tapi xdapat ape2 keUNTUNGAN , cuma mudah bercakap&abis duit jer ...??? jadilah pengGUNA yang BIJAK .. Join anda akan dapat insurance PERCUMA dari Etiqa Mybank , tebus tiket PERCUMA dari Airasia ke distinasi terpilih . Bonus 20% mengikut 3 Level.. level 1 = 6% level 2 = 3% dan level 3 = 11% . Berminat login http://toneexcel.biz/index.php?id=16794 atau call saya En Mohd Khair 017-2818363/010-7977697 atau 010-7966149 untuk keterangan lanjut.tq  
5. Tinie 3 - Thu 25/Nov/2010, 11:21pm
hi...pendapatan sampingan dengan menjual lens...mklmt ljt...pandingcollection@ymail.com  
6. Mimie 11 - Fri 26/Nov/2010, 12:27am
salam...berminat nak buat business loan/personal loan just contact 019 5550874 JOE  
7. Azhari 2 - Fri 26/Nov/2010, 9:01am
kenape la nak main sorok2 kat sini..
tak de ape info langsung... cam main babacak la plak...heheheh..  
8. Kal Haron - Fri 26/Nov/2010, 9:14am
da xcaya dah ...bisnes yang tak nak bagitau dulu..... tau sangat strategi mcm tu.... choi la..hahaha  
9. Aziah Abbas - Fri 26/Nov/2010, 9:39am
salam semuanya
Menjana pendapatan dengan modal yang rendah.sekiranya anda berminat dengan perniagaan secara francais, sudah tentu anda akan berminat dengan perniagaan yang syarikat kami tawarkan. Ia berkonsep seakan-akan francais tetapi tanpa yuran francais yang mahal.Latihan diberikan sepenuhnya oleh syarikat secara percuma. Anda hanya perlu membuktikan kepada syarikat bahawa andalah orang yang paling layak untuk memiliki kedai tersebut. Jika anda terpilih Kami akan melaburkan wang untuk deposit kedai, Ubahsuai kedai, sewa bulanan dan banyak lagi secara percuma tanpa bayaran balik. Stok akan diletakkan di kedai anda secara Consignment Syarikat terkenal di Malaysia dan anda berpeluang mengembangkannya ke serata dunia-hubungi saya : 012-384 9071  
10. Aziah Abbas - Fri 26/Nov/2010, 10:09am
salam semuanya..
perniagaan ini bukannya satu penipuan @ skim cepat kaya. Siapa yang berusaha untuk memajukan diri sendiri dia yang akan berjaya.Tiada berselindung.aziah-012-3849071  
11. Amy 13 - Wed 1/Dec/2010, 1:39pm
emmm,saya dapat agak ini biz ape...pasti ecosway.byk perbezaan antara cosway dulu dgn skrg..skrg ecosway makin maju dgn produknya yg berkualiti.  
12. Ibnuwahid - Wed 1/Dec/2010, 10:55pm
Salam...Aziah Abbas. Bleh emailkan saya secara terperinci berkenaan dgn perniagaan tu....-chepen81@yahoo.com..terima kasih.  
13. Aziah Abbas - Fri 3/Dec/2010, 11:14pm
betul kata amy13.memang cosway dah lain sngt.dulu masa saya nak joint stokis cosway,macam2 yang mereka nak tanya kat saya.banyak dimonopoli oleh kaum cina sahaja.so bila peluang dah ada...baik kita jalankan  
14. Aziah Abbas - Wed 8/Dec/2010, 10:13am
Salam kepada semua

tidak perlu lagi dengan teknik2 yang memeningkan kepala untuk menjalankan sesebuah perniagaan. Marilah kita mencontohi perniagaan yang dimonopoli oleh org2 cina dengan membuka stokis ecosway. Dengan

- modal yang tidak membebankan
- sewa bulanan kedai percuma
- training percuma
- product barangan yang bernilai hampir Rm500,000.00


Xnak ke kita mulakan nya? kalo org2 cina boleh buat dan boleh maju...kenapa tidak org melayu...Kan?
Ini bukanny tipu....anda semuanya boleh tengok kan....banyak kedai2 cosway sekarang nie.....
Saya akan terang kan lebih detail kepada anda yang hubungi saya 012-3849071  

Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..