Menerima Tempahan Pelbagai Fesyen
Ct 135 @ Sweets CT Boutique - Tue 19/Nov/2013 12:25pm [Last Comment]
SAlam semua warga MC

kami dari CT fashion menerima tempahan pelbagai jenis fesyen, BAju Kurung,Maxi Skirt, Shawl & DLL & menawarkan harga yang amat berpatutan.
Tempahan juga diterima secara pukal/Individu.
juga menjual pakaian siap (readymade)

-Lokasi kami dia ampang,selangor
-juga sedia mengambil/menghantar tempahan terus ke rumah/office

sebarang info sila call/sms/add fb page kai.

012-6618617(ida)
www.facebook.com/sweetsctboutique

Niche: Kedai Jahit
 
1. Niena 16 - Wed 20/Nov/2013, 9:47am
salam tumpang Iklan, saya menerima pelbagai jenis jahitan,shawls dan fesyen, dress muslimah, breastfeeding dress,jubah moden lelaki dan wanita, kemeja, tops, blouse, cardigan, pants, Uniform nurse, kemeja lelaki,skirt, baju pengantin, dll. Kekemasan jahitan adalah keutamaan kami.
sila wtsp,sms, call 0132707510
niena expertailor shah alam  
2. Ati 7 - Wed 20/Nov/2013, 5:55pm
saya mencari tukang jahit secara pukal yang boleh menjahit rekaan moden bagi dress, skirt, blouse, pants dan tudung..tukang jahit yang boleh design kembali idea-idea yang diberi secara visual dan mampu menjahit dengan kemas dan menerima tempahan pukal.. emel me : nadia_amir@yahoo.com  
3. Ct 135 - Thu 21/Nov/2013, 12:38pm
hi sis Ati 7 boleh sys dapat kn info lebih lanjut tentang design yg perlu dijahit?  
4. Ati 7 - Thu 21/Nov/2013, 2:28pm
hye Ct 135..tempahan design moden seperti princess cut dress, kaftan, empire waist dress..rekaan lebih untuk bridesmaid..jahitan kemas untuk material chiffon, satin, silk..  
5. Fiza Jahit Pukal - Fri 29/Nov/2013, 11:59am
Ati 7

kami menerima tempahan secara pukal. Kualiti insyaallah terbaik.

email kami di jahitreadymade@gmail.com

Terima kasih  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..