Mencari Tokek Untuk Di Beli
Alongj - Thu 7/Apr/2011 1:52pm [Last Comment]
sy wakil buyer tokek yg berlesen...
kami mencari tokek bintik merah dan tokek emas yg beratnya lebih dari 420g..
bawah 400g beli jugak tapi harganya tak lah
setinggi yg di war2kan sekarang...

sekiranya ada sila sms atau contct saya..

prosedurnya :
-ambil gambar terkini beserta tarikh
-diatas timbang
-sertakan ukuran panjang

untuk maklumat lanjut boleh terus hubungi saya atau sms
0123676027
0132303698

Niche: Cicak Tokek
 
1. Rohezat Ab - Thu 7/Apr/2011, 1:57pm
salam
berapa harga utk 308gm.
flyeagle7@gmail.com  
2. Jeffry 5 - Thu 7/Apr/2011, 2:05pm
Salam,
Awak wakil pembeli asa tokek atau wakil atas wakil atas wakil?Sebab dah ramai jadi broker tokek ni.Saya pun tengah cari pembeli asli tokek ni.Kalau satu level sahaja yang jadi broker oklah.Kalau banyak sangat level,tak naklah.  
3. Alongj - Thu 7/Apr/2011, 2:23pm
saya direct buyer...tak perlu nak atas atas atas broker...satu level...lepas saya terus buyer...  
4. Alongj - Thu 7/Apr/2011, 2:28pm
bwh 400 kami amik start 310g atau pun 17 inci...tu pun kena ada 5 6 ekor baru buyer turun...sekarang harga tak cantik sgt....  
5. Darweenshah - Thu 7/Apr/2011, 2:35pm
saya ade berpuluh tokek bintik merah start berat 150gr sampy 350gr...tetapi lokasi kat solo, Indonesia...jikalau berminat boleh la hubungi saye melalui email or hp...
darween_shah@yahoo.com
+6281931651943  
6. As 11 - Thu 7/Apr/2011, 3:17pm
Call org ni.. dia kata ada 15ekor.. nk jual seekor rm400 je... beli 3 ekor rm1000..berat xtau..tp pjg lebih kurang 9inci.. urgent nk jual, sebab bini dia nk bersalin.. 0196924842 caflee..  
7. Alan 11 - Thu 7/Apr/2011, 4:07pm
As 11 : kecik buyer tak ambil la....harap maaf, buyer nak pun paling kurang 17inci, tu pun mesti ada lebih dari 5 ekor...kalau 20inci ke atas sekor pun takpe...
Darween : buyer sy hanya membeli brg di dalam negeri sahaja...anyway tq  
8. Al Haffiz - Thu 7/Apr/2011, 9:34pm
jeffry : sy pencari tokek, atas sy terus buyer. kalau tokek cukup spec terus berunding dgn buyer sy. call sy utk first deal & confirm spec tokek. 019-7737905
TQ  
9. Se - Thu 7/Apr/2011, 11:43pm
xpayah lah dk tipu orng lagi...ko ni mnusia bodoh ke...ak jmpa ko mampos lah  
10. Mahadi Sulaiman - Thu 7/Apr/2011, 11:57pm
Kwn sy ada 9 ekor, berat antara 320-340g. Direct call Raja Rahman 012-3585207. Puchong  
11. Mohd Syahrawi - Fri 8/Apr/2011, 11:57am
klau berat x sampai 300g
brape boleh jual ???
saya ada seekor,tp berat anggaran 200g lebih....panjang dlam sejengkal lebih...

lokasi gombak
019-2272419 (awie)  
12. Alongj - Fri 8/Apr/2011, 12:28pm
Se - 07 Apr 2011, 11:43pm
xpayah lah dk tipu orng lagi...ko ni mnusia bodoh ke...ak jmpa ko mampos lah

kalau tak tahu atau tak minat takyah la banyak cite....kalau rasa nak jumpa silakan...ada nbr phone tu...contact je..  

Page 1   (Total 12 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..