Mencari Tempat utk Letak Shawls/Bawal Labuh Kami Secara Consignment
Lea Asmira - Thu 12/Nov/2015 10:21am
Kami dari SuperFrenzs Collection melangkah setapak lagi dan kini kami mencari tempat utk letak shawls/bawal labuh kami secara consignment tetap samada

Kedai, tapak bazar, lot kedai, cart dll

Lokasi
1. Lembah klang
2. Seremban T&C
3. Melaka T&C
4. Pahang T&C
5. Pulau pinang (bhg pulau) T&C

Keuntungan pemilik tapak
1. Komisyen belian retail dari customer
2. Komisyen belian borong dari customer
3. komisyen jualan melebihi 250 helai sebulan


Berminat boleh whatsapp ke 01128018066

Facebook - superfrenz's collection

Niche: Program Consignment | Pemborong Tudung
   
 1. Liana 127 - Sat 14/Nov/2015, 11:32am
  Salam. Berminat tak nak join us as vendor? Vendor butik kami di seri iskandar, perak akan beroperasi bulan hadapan. Jika berminat boleh whatsapp 0162327432 - liana  
 2. Vizap Marketing Sdn Bhd - Thu 26/Nov/2015, 3:49pm
  Assalamualaikum @ Salam Sejahtera, Tuan / Puan / En. / Cik

  Kami adalahVizap Marketing Sdn. Bhd. Pemilik sebuah laman sesawang yang berjenamaODA.MY (ODA).

  ODA berhasrat untuk menjadi PASARAYA IKS ATAS TALIAN YANG TERBESAR dan sekarang kami sedang secara intensifnya berusaha untuk mendapatkan produk-produk yang berkualiti yang bernilai tinggi samaada daripada Pengeluar-pengeluar Kecil atau sederhana, stokis atau ejen-ejen yang dilantik untuk dijual kepada pelanggan akhir dengan harga yang terbaik.

  Dalam semangat yang di atas, kami hubungiTuan / Puan / En / Cik untuk mendapatkan maklumbalas terhadap minat Tuan / Puan / En / Cik untuk membekalkan produk kepada kami, tertakluk kepada syarat-syarat dan terma-terma yang ditetapkan. Jika kami mempunyai kecenderungan khusus terhadap mana-mana produkpihakTuan / Puan / En / Cik, satu senarai produk disediakan dalam LAMPIRAN 01 yang disertakan bersama-sama surat ini. Jika tiada produk khusus yang dinyatakan dalam LAMPIRAN 01 tersebut, maka dalam keadaan itu kami memberikan ruang kepada Tuan / Puan / En / Cik untuk mencadangkan produk-produk untuk pembekalan kepada ODA untuk dipasarkan dalam ODA.

  TERMA-TERMA & SYARAT-SYARAT (T&S) ASAS ODA:
  [T&S yang lengkap dan penuh disediakan dalam Borang Penyenaraian Produk (PLF)]

  I. Bayaran Kemasukan Produk / SewaTapak
  ODA TIDAK mengenakan apa-apa bayaran dikenakan kepada pembekal untuk memasarkan produk mereka dalam pasaraya ODA.

  II. Penyimpanan & Penyampaian (Fulfillment) Stok kepada Pelanggan:
  a) Penyimpanan & Penyampaian oleh Pembekal (FBS)? iaitu konsep ?drop-shipping? terpakai. Pembekal akan menyimpan, menyediakan stok yang dibeli dan akan menguruskan penghantaran stok kepada pembeli seperti maklumat dalam invoice yang disediakan olehODA. Pembekal akan menanggung kos penghantaran kepada pembeli;

  b) Penyimpanan & Penyampaian oleh Oda (FBO)? Pembekal akan menghantar stok kepada Pusat Pengagihan (FC) ODA dengan kos penghantaran ditanggung oleh pembekal menurut perincian dalam inbois yang ODA keluarkan. Apabila pembelian produk oleh pelanggan utama dibuat, ODA akan menguruskan penghantaran stok tersebut melalui kurier yang dilantik. Kos penghantaran akan ditanggung oleh ODA.

  III. Konsainan
  Adalah polisi ODA tidak mengambil stok secara tunai daripada pembekal sebaliknya secara konsainan. Dalam konteks ini hanya stok yang terjual & telah dibayar oleh pelanggan akhir akan dijelaskan bayarannya kepada pembekal menurut kaedah yang dinyatakan dalam perenggan berikut.

  IV. Kaedah Pembayaran
  Pembayaran daripada ODA kepada pembekal akan dibuat pada setiap hari yang ke30 dalam mana-mana bulan. Jika hari yang ke 30 tersebut jatuh pada hujung minggu atau cuti umum, pembayaran akan dibuat pada hari berikutnya yang bukan jatuh pada hujung minggu atau cuti umum.

  Pembayaran akan dibuat menggunakan cek yang samaada didepositkan ke dalam akaun bank pembekal atau dihantar secara serahan tangan, berdasarkan mana-mana yang praktikal dan yang dipersetujui oleh pembekal.

  Yang benar,


  (ABDULLAH BIN MOHAMAD)
  Ketua Pegawai Operasi
  Oda.my  
 3. Nor Iza 27 - Mon 25/Jan/2016, 2:01pm
  kami menyediakan ruang iklan ke peringkat asian untuk produk perngeluaran tuan/puan. berminat hubungi kami di 0173742721  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Berapa Kali Dia Tarik Haa.. Mee Tarik Warisan Asli di Sg Besi
Kami ke Sungai Besi KL untuk menikmati Mee Tarik Warisan Asli dari Lanzhou China. Apa yang membuat restoran ini popular dan berjaya membuka banyak cawangan di Malaysia? Selepas itu, kami ke Bukit Komanwel utk melihat 'The Hanging Gardens of Babylon' dan 'Hall of Fame' dan terus mengelilingi Stadium Bukit Jalil sejauh 1.4 km diatas trek getah.
Cuti Putrajaya Naik Basikal Memang Epic!
Kami ke tepi tasik di Putrajaya berhampiran Masjid Besi. Asalnya nak mencuba menu masakan panas di restoran Umai Cafe. Makanan disana sedap belaka. Di sebelah cafe ada Monumen Alaf Baru yang unik. Kemudian kami mengelilingi Pulau Putrajaya menaiki basikal dgn pemandangan yg amat mempesonakan dan menyusup dibawah 8 jambatan ikonik :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)