Mencari Tapak Pasar Pagi Sekitar Kuala Lumpur dan Selangor
Khalil 5 @ Mohamir Resorces
Sat 27/Aug/2011 6:55am [Last Comment]
salam saya mencari tapak pasar pagi pada hari ahad sekitar selangor dan kuala lumpur. jika ada email saya di kall_lil@yahoo.com

Niche: Bisnes Pasar Malam | Expo Karnival Tapak Niaga
 
1. Kamal Mukmin - Sun 28/Aug/2011, 10:05pm
Pasar pagi dan pasar malam lebih kurang serupa jer. Kalau nak tahu cara nak masuk meniaga kat pasar. mcm mana nak apply lesen dsb, boleh jenguk blok saya. Ikhlas saya buat utk menolong. diskusiniaga.blogspot.com  
2. Kartini 11 - Wed 31/Aug/2011, 6:46pm
saya ingin bniaga ttpi tiada tmpt...mcm uptown ke.....sabtu dan ahad shj krn sy bekerja off hour
ada peluang.....sms saya 0199822953  
3. Feeda - Sun 4/Sep/2011, 5:45pm
maaf mncelah.....saya punsedang mencari tapak pasar juga....kalu sudi membantu bleh call sayano 0166697635  
4. Nazrin E86 Yahoo Com - Mon 5/Sep/2011, 5:35pm
nak tpk niaga hubungi sy 013 3220387  
5. Apambalik - Wed 7/Sep/2011, 4:58am
saya mencari tapak car boot sale.tolong saya: apambalikla@gmail.com  
6. Noor 41 - Wed 7/Sep/2011, 9:45pm
apambalik....tapak car boot sale ade kat taman tasik titiwangsa..anjuran dbkl..setiap sabtu dan ahad dari pukul 8.00am - 5.00pm..berminat boleh cari info kat laman web dbkl takpun boleh gi tanya2 kat sana weekend nie..  
7. Salma - Thu 15/Sep/2011, 8:43pm
boleh tambahkan produk jualan anda dengan murtabak dan roti canai segera. Untuk lihat testimonial yg berjaya sila ke laman web dibawah

http://www.resepiroticanai.com/hop.php?ref=salma  
8. Ziana 11 - Sun 25/Sep/2011, 6:30pm
salam, jika saudara or sesape shj yg ingn memulakan bsnes shawl/tudung, sy ada stok utk d jual dgn harga rndh skali. Kindly email me zie_ana87@yahoo.com if u interested  
9. Sheraerda - Fri 29/Nov/2013, 7:56pm
salam..
siapa 2 yang nak beli baju budak dan beg sekolah boleh cal saya..
baju budak serendah RM 3 minima ambil 50 helai.
RM 2.50 jika ambil 100 helai dan ke atas.
berminat call saya ..shera 013-5654556  
10. Sheraerda - Fri 29/Nov/2013, 8:03pm
salam ini ada PEMBETULAN no telefon. 013-6654556.
sorry  
11. Vigneswaran - Wed 5/Mar/2014, 12:00pm
Vicky
sesiapa berminat untuk berniaga pakaian baby,budak dan pakaian lelaki sila hubungi kami.kami memberi secara harga borong.sila hubungi says.vicky 0192582022  
12. Emirizal - Mon 14/Mar/2016, 6:47pm
NAK TAHU CARA UNTUK DAPATKAN TAPAK DAN PERMIT BERNIAGA DI PASAR PAGI SEKITAR SELANGOR DAN KL...
TOLONG SMS/ WATSSAP SAYA KEPADA SIAPA SAYA HARUS HUBUNGI..TERIMA KASIH
0193653920 RIZAL  
13. Sheraerda - Mon 17/Oct/2016, 7:22pm
Akumm..saya sedang mencari pasar pagi..nak jual baju budak dan beg sekolah..nak let go barang2..ada saper2 boleh bantu saya..call no 019-9400884. Tq  

Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..