Mencari Tapak Niaga utk Expo @ Karnival Pada November 2011
Azlinda 8 - Fri 30/Sep/2011 12:47pm [Last Comment]
Salam, sy ingin mencari tapak niaga utk sy membuat jualan kecil2an spt tudung, pakaian kanak2 serta kerepek2.. Ni kali pertama saya nk mencuba berniaga di tapak niaga, harap dpt beri peluang pada sy..
terima kasih

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
 
1. Cheepoy - Fri 30/Sep/2011, 12:53pm
salam...u nk kat area mana ye...?  
2. Azlinda 8 - Fri 30/Sep/2011, 1:56pm
Area KL / Selangor / Perak pun bole..  
3. Azlinda 8 - Fri 30/Sep/2011, 2:26pm
bole email pd saya : clicktoshoppe@gmail.com jika ada info yg bole kita share.. thanks  
4. Fieza2711 - Sat 1/Oct/2011, 3:10pm
saya jg bminat klu ada. bru ptama kali jg nak cuba bjinak2 dlm bniaga ni...klu ada info leh jg email sya...
fieza2711@ymail.com
tma kash byk2 jg  
5. Kartini 11 - Sat 1/Oct/2011, 3:42pm
blh bg info dgn sms saya...minat gak nk cr tapak tuuu...0199822953...area2 kl/selangor  
6. Anne 44 - Sun 2/Oct/2011, 12:02pm
sy juga berminat jika ada penganjur event yg mencari peniaga utk event mereka.sy berminat utk berniaga UNCLE BOB FRIED CHICKEN,khemah/ruangan sy yg setengah khemah atau yg plg kecil sj.col 017-2080382 begin_of_the_skype_highlighting??????????????017-2080382??????end_of_the_skype_highlighting.  
7. Ju 10 - Sun 2/Oct/2011, 10:27pm
LEH EMAIL KAT SAYA JUGAK YE, jumaatun@ymail.com
saya pun baru berjinak2 dlm bidang perniagaan ni, area kl/selangor.  
8. Smenawar - Mon 3/Oct/2011, 5:11pm
kami membuat & membekal perlbagai jenis kek untuk peniaga, termasuk peniaga di tapak-tapak karnival & ekspo. kek-kek keluaran kami setanding dengan kek-kek keluaran syarikat-syarikat terkenal di Malaysia dan sangat laris di pasaran. Jika berminat sila email ke smenawar@yahoo.com atau proyok2002@gmail.com. Selamat Berniaga! Terima kasih.  
9. Seizha 2 - Mon 3/Oct/2011, 6:33pm
kadang2 rse kelakar je...info len yg diminta info len plak yang diberi...kesian kat empunya post ni huhu  
10. Encik Astro - Mon 3/Oct/2011, 7:39pm
tapak karnival di behrang 2020 perak masih ada kosong.14 hingga 30 oktober 2011.sapa2 yg nak share tapak dgn saya call no ni 019-2167960  
11. Yen 8 - Wed 5/Oct/2011, 12:32pm
sy menjual barang kelengkapan rumah... boleh k nak join expo.. saye pon baru menceburi bidang perniagaan.. blh beri tunjuk ajar..  
12. Encik Astro - Wed 5/Oct/2011, 3:10pm
barang kelengkapan rumah 2 barang apa?kalau nk share tapak expo di behrang call saya.saiz tapak 20x20  
13. Yaman Abdul Karim - Thu 6/Oct/2011, 10:10pm
ami dari Persatuan belia Pantai PD akan menganjurkan Youth Carnival 2011

Tarikh : 25 - 27 November 2011 (27 Cuti Awal Muharram)
Tempat : Dataran Telok Kemang, Port Dickson, N.Sembilan


Antara Acara Menarik yang disediakan :

1. Pertandingan Battle Of The Band
2. Pertandingan Autoshow / Audioblast


SEhubunga itu kami mempelawa semua WARGA MAJALAH untuk turut serta.

Harga Khemah

20 x 20 = RM 1500..
(Khemah akan dipasang pada 24 November untuk kemudahan peniaga)
Terhad kepada 45 peniaga shj (siapa cepat dia dapat)

berminat sila hubungi

Shah : 019-6336770 / 013-6988849
Din : 012-6254267 / 012-6368731
Jef : 012-6090772
Aini : 019-6639234  
14. Amira Omar - Tue 11/Oct/2011, 10:52am
encik yaman abdul karim, boleh ker buat jualan untuk mkn dan minuman ?  
15. Effie - Tue 25/Oct/2011, 10:45pm
call sy 019-364 2408 di fiesta 1 cameron highlands. 15 nov 2011 - 03 jan 2012. dpsit rm3k dan rm2k after 1 week. cepat ye.. tq  
16. Syakimah Abd Ghani - Fri 11/Nov/2011, 6:52pm
Karnival Jalinan Kasih 1Malaysia 2011 perlis

Anjuran Aswara Entertainment dengan kerjasama Dairy Entertainment.

Tarikh: 24 nov - 27 nov 2011
...
Tempat: Stadium Utama Kangar, Perlis

Masa: 8:30am-12.00 pm  

Page 1   (Total 16 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..