Mencari Tapak Berniaga Putu Piring Disekitar P.J dan Shah Alam
Ridzuan 71 @ FAMILY PUTU PIRING - Thu 16/Jun/2016 11:05am [Last Comment]
Saya ingin mencari tapak berniaga PUTU PIRING di area petaling jaya dan shah alam.
Sesiapa yang ada maklumat untuk tapak berniaga sila beritauhu tempat no telefon yg perlu saya hubungi..
terima kasih ats pertolongan semua

atau boleh hubungi saya 018-3824811 ridzuan

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
 
1. Nuraini Mohd Ariffin - Thu 16/Jun/2016, 2:53pm
cube mohon kat MBSA utk tapak niaga kat area TTDI Jaya...so far mmg takde sapa niaga putu piring sini.  
2. Juragan 12 - Fri 17/Jun/2016, 12:46am
Syarikat kami menyewakan foodtruck kepada peniaga dan penjaja . Maklumat lanjut sila hubungi pengurus foodtruck encik Othman ditalian 0189770739 / wsaap.  
3. Mohamad Fauzie - Mon 20/Jun/2016, 6:53am
Bniaga dlm mall-giant n tesco
lokasi kl n sgor
sewa dr 1500-3000 sebulan

tel 017-3875541  
4. Farhanah Padu - Thu 23/Jun/2016, 12:12pm
Assalamualaikum dan selamat sejahtera, Kami dari Persatuan Kemajuan dan Perpaduan Rakyat Malaysia (PADU), sedang mencari para peniaga yang berminat untuk menyewa tapak jualan, sempena Karnival IKS 2016 yang akan berlangsung pada Selasa, (30hb Ogos: 4 petang – (malam sambutan malam kemerdekaan ke-59)) dan Rabu, (31hb Ogos: 9 pagi- malam) Peluang perniagaan terbuka semua yang berminat untuk mendapatkan keuntungan tambahan atau menjadikan peluang ini sebagai satu market survey bagi mengembangkan lagi perniagaan anda di kawasan Selangor ini. Kadar sewaan untuk 2 hari karnival adalah seperti berikut: Satu hari: RM70 (tapak) Dua hari: RM140 (tapak) *(khemah 10x10) * Deposit: RM60 *Deposit akan dipulangkan setelah selesai program. Jangan tunggu lagi! Rebutlah peluang ini! Pelbagai aktiviti menarik turut disediakan untuk menarik minat pengunjung ke karnival ini! Sebarang pertanyaan dan tempahan tapak jualan sila hubungi Cik Farhanah +603-5036 0979/ +6013-2467426 (WhatsApp) Email: farhanahpadu@gmail.com JUMPA ANDA DI SANA!  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..