Mencari Tanah untuk Usahasama (JV)
Harbans Singh @ YTM MANAGEMENT SERVICES
Tue 21/May/2013 2:56pm [Last Comment]
Helo Majalah,

> Pihak kami ada Kontraktor & Funder
kami mencari tanah 20 hingga 2000 ekar untuk di JV di Semanjung Malaysia dengan Owner tanah, Syarikat atau badan badan NGO dan Swasta di mana kami akan datang dengan Funder & Kontraktor untuk majukan dengan membina Perumahaan, Kilang, Hotel, Supermarket dan lain-lain. Keuntungan akan di bahagi rata dan tiada Wang Pendahuluan atau Komisen akan di bagi sampai Agreement dgn Lawyer ambil tempat. Sekian kalau berminat dan serious untuk di JV di minta call 012-5301622 or email Harjas8487@yahoo.com. TQ

Niche: Tanah Untuk Dijual | Agen Hartanah | Tanah Sewa
 
1. Hartanahmurah Com - Wed 22/May/2013, 8:00am
JUAL BELI HARTANAH ANDA DI WEBSITE HARTANAH YG TENGAH TOP SEKARANG..
LAYARI SEKARANG:
www.hartanahmurah.com  
2. Mohd Zahari 2 - Wed 22/May/2013, 8:19am
Tumpang lalu
mencari pelabur untuk jv projek hotel bajet
Di bandar melaka
Hubungi 0105043661  
3. Fadzli 47 - Fri 24/May/2013, 12:03pm
tanah pulau perhentian untuk dijual
fadzli4@yahoo.com  
4. Harbans Singh - Mon 27/May/2013, 4:13pm
Saya hanya nak tanah untuk di JV bukan untuk di jual. sekian  
5. Botak 8 - Wed 29/May/2013, 1:52am
sy ada tanah laut untuk jv dipulau pantau2 semporna sabah berminat hubungi sy 0198616567  
6. Wannudin - Thu 6/Jun/2013, 3:37am
1) Tanah milik Kementerian Kesihatan for jv (70:30)
-lokasi sri rampai,setapak berhampiran stsen LRT dan condo Desa Putra
-2 acres
developer dperlukan dgn mengemukan 'development concept'

2)Tanah d Jln Pegawai,Ampang Hilir for sell milik kerajaan Persekutuan
-11.3 acres (99 years-lease hold)
-700+- prsqft

-predator4valve@yahoo.com
-+6016-2646007

Wan  
7. Norhabina Abd Aris - Sat 8/Jun/2013, 6:55pm
Tanah status industri untuk dijual.kedudukan tepi jalan berhampiran jambatan kg sawah teluk panglima garang berkeluasan 2.5 ekar..berminat hubungi habina 0133243405  
8. Harbans Singh - Sun 9/Jun/2013, 2:54pm
Helo

> Terima kasih atas comments yang di hantar seperti mana saya beritahu sebelum ini pihak saya hanya berminat untuk JV bukan beli atau jual tanah. plee take note. TQ  
9. Siti 927 - Thu 13/Jun/2013, 2:54pm
Hi harbans singh, tanah tu kalau kat sabah boleh tak jv dgn pihak ur?tq..  
10. Tigaabdul - Thu 20/Jun/2013, 11:05pm
helo mr.harbans sigh..ada tanah di wangsa maju,16 ekar untuk pembngunan.bole jumpa lawyer owner jika minat..tqwm  
11. Harbans Singh - Fri 21/Jun/2013, 10:30pm
Helo mr abdul.
Sila tinggal kan hp number supaya senang untuk saya call dan di minta email saya dokument jv wangsa maju harjas8487@yahoo.com Tq  
12. Roslan 127 - Tue 17/Sep/2013, 1:30pm
mohon maklumat pemaju di antar ke majproholding@yahoo.com. Area Bentong berminat?  
13. Harbans Singh - Tue 17/Sep/2013, 8:54pm
Helo Mr Tigaabdul dan Mr Rosan
tanah untuk Jv area wangsa maju dan bentong pemaju berminat, di minta emailkan saya details penuh tanah jv di harjas8487@yahoo.com or call 012-5301622. sekian  
14. Saiful 393 - Mon 30/Sep/2013, 10:23pm
Mr Harbans, area Sg Kerang, Trong,Perak berminat?cuma 2 ekar. syfuddain@gmail.com  
15. Hisyam Rawi - Mon 11/Aug/2014, 11:38pm
salam.. if nak di sarawak just whatsapp. if nak jv call or whatsapp ya... 0198363317

insyaAllah akan dibantu  
16. Harbans Singh - Sun 8/Mar/2015, 5:24pm
Deal closed  

Page 1   (Total 16 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..