Mencari Tanah Seluas 300-500 Ekar
Taaravesh Enterprise - Mon 26/Sep/2016 2:19pm [Last Comment]
Saya ada buyer untuk beli tanah seluas 300 ekar - 500 ekar..
Kawasan tiada hal, harga untuk square feet kita bincang nanti..
Yang penting, semua documents mesti clear dan tiada sebarang masalah. Buyer saya serious nak beli tanah. Bukan main main tau!!

boleh watsup saya ke : 010 2471169

Niche: Agen Hartanah | Tanah Untuk Dijual
 
1. Wonder Beau - Mon 26/Sep/2016, 2:26pm
sila call 0122812407.
Ada tanah status pertanian di ulu yam 3 ekar & tanah dalam KL (area tasik titiwangsa 3 ekar)  
2. Taaravesh Enterprise - Mon 26/Sep/2016, 2:28pm
Saya ada buyer ( serious ) untuk beli tanah 300 ekar, 500 ekar dan lebih 900 ekar,,
Yang serious ada tanah seluas itu boleh watsup saya ke : 010 2471169  
3. Pentaya - Tue 27/Sep/2016, 8:03am
cari tanah di kawasan mana?  
4. Taaravesh Enterprise - Tue 27/Sep/2016, 5:00pm
Urgent...
Mahu tanah seluas dari lebih 1000 ekar , tanah freehold untuk pajak selama 3 tahun..
Sebelum jumaat ini
Watsup 010 2471269  
5. En Isa - Wed 28/Sep/2016, 10:25pm
''*Wts*

502 ekar sawit
Lokasi di grik,
Belukar semuang.
Status: Freehold non bumi
Usia: Pokok sawit 10 tahun
Hasil pengeluaran setiap bulan 400 tan..
Harga owner RM70 Ribu per/ekar.
Hakmilik syarikat.
Ada 40 lebih lot keseluruhan nya, 1 owner

Interest
Wasap
011-32187680  
6. Zarif Kamil - Thu 29/Sep/2016, 2:42pm
perlukan khidmat peguam untuk uruskan perjanjian sewa,beli boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut 017-3867594  
7. Kharuddin - Mon 3/Oct/2016, 3:41pm
Tanah utk. Perumahan seluas 130 ekar nak dijual di Sg. Petani, kedah. Dah convert. Berdepan dgn kawasan pejabat kerajaan. Mahmakah,LHDN, LGM, dan sebagainya serta di tepi hospital kerajaan. Berminat call. Khai 0189655088  
8. Aclev Trade - Mon 3/Oct/2016, 5:04pm
saya ada tanah 500 ekar timber camp untuk di jualdi kota bharu kelantan...
berminat call atau watsap saya 0142537484...
semua document siap untuk di watsapkan jika ingin kepastian...  
9. Zalrich - Tue 4/Oct/2016, 10:16pm
Urgent Tanah Ladang Sawit untuk dijual di Gua Musang..800ekar..berminat sila pm whtsap 017-9854627  
10. Shahril 237 - Tue 4/Oct/2016, 11:05pm
UNTUK DIJUAL:

tanah freehold di port dickson N9...
Berdekatan dgn pntai
20 ekar


tanah pertanian 25 ekar di area pedas N9

Berminat hubungi En kamal
wasap/kol
0179189300  
11. Wan Naim 2 - Thu 6/Oct/2016, 3:46pm
Sy ada 1014 ekar tanah untuk.dijual di kelantan..dan sy jua mempuyai beberapa lagi tanah untuk dipajak atau dibeli berminat blh ws sy 0179009574  
12. Addeen57 - Mon 10/Oct/2016, 10:03pm
Saya ada 443 ekar di Pedas, N9. Freehold. RM8.50 psft. Direct owner

Izuddin 019-2765263  
13. Irral Akiff - Tue 11/Oct/2016, 10:54pm
Saya ada tanah 2ekar dan 3ekar ingin dijual sedang mencari pembeli... Tanah di sekitar denkil berhampiran klia dan putrajaya.

Saya juga beberapa lagi tanah ingin dijual di dalam selangor

Harga mengikut pasaran semasa

Jika berminat boleh call or wssp 013-2102045 (irral)

Detail akan diberi jika berminat  
14. Azahari 44 - Fri 14/Oct/2016, 12:57pm
salam...tanah kelapa sawit di Pengerang Johor untuk di jual dalam 150 ekar berminat hubungi 07 8263154  
15. Shahril 237 - Sun 16/Oct/2016, 12:39pm
Saya de tanah di area Port dickson N9..freehold..pembangunan..Tanah bersebelahan dengan hotel 4 star..sesuai dijadikan perumahan atau chalet...tanah berdekatan dengan pntai..20 ekar...

tanah di area pedas N9...status pertanian...25 ekar..

Berminat boleh hubungi En Kamal di
0179189300/kol atau wasap...

Terima kasih...  

Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..