Mencari Tanah Sawit untuk di Pajak Area Perak, Kedah & Pulau Pinang
Azmira 16 - Mon 22/Jun/2015 1:06pm [Last Comment]
saya ingin mengusahakan tanah kelapa sawit terbiar tidak kira berapa ekar di pulau pinang, kedah & perak...lokasi yang diutama kan di kulim, selama, alor pongsu & lain2 yg berdekatan.lokasi yang lain pon boleh asalkan negeri kedah, perak & pulau pinang..jika berminat sila tinggalkan email anda atau no. telifon anda

Niche: Tanah Sewa | Ladang Getah Kelapa Sawit
     
  1. Mofaz 3 - Mon 22/Jun/2015, 10:37pm
    135ekar air kuning perak pokok 7 tahun watapps 0164851341  
  2. Amir Azman - Wed 24/Jun/2015, 12:51am
    Kaw. Kulim junjong tnh 1.5 hektar .tanah kosong tiada tanaman .wassap 011 3c238 0575  
  3. M Aizim - Wed 24/Jun/2015, 1:02pm
    011-17536516 hubungi sy..sy mempunyai ladang yg ingin tuan perlukan...dengan harga yg bole di netgo sehingga jadi..sbb semua berurusan direct to owner..  
  4. Azhar 2 - Wed 24/Jun/2015, 2:45pm
    rahzabiz@yahoo.com  
  5. Azmira 16 - Wed 24/Jun/2015, 8:08pm
    saya mencari tanah sawit untk dipajak dengan bayaran pajakkan secara bulanan 6bln/12bln...  
  6. Muhammad Khairul 5 - Thu 25/Jun/2015, 12:05pm
    salam azmira

    saya ada sawit untuk dijual - tanah kerajaan cuma sawit boleh diusahakan dokument semua ada

    contact 0192066903 - sekiranya tak dijawab tinggalkan msg atau whasapp saya
    Email khairulred1986@gmail.com  
  7. Princejoe - Fri 26/Jun/2015, 2:33pm
    sorry T.T...tumpang iklan....
    Kalau perlukan lori utk angkut sawit
    - Lori Daihatsu Delta 3Tan (2007) untuk dipajak ...baru habis kontrak angkut sawit.
    - Tempoh 1 tahun (min) atau lebih
    - RM2500 monthly + 2 bulan deposit
    - call Zulkefli 0196696541  
  8. Mohd Shahir 4 - Sun 28/Jun/2015, 11:33pm
    maaf tt turut Mencari ladang sawit untuk di pajak,pinang@kedah 0184630455  
  9. Jeffrydeen - Mon 29/Jun/2015, 1:55pm
    10 ekar Tanah daerah selama kubu gajah nak pajak call Nordin 0194407044  
  10. En Isa - Wed 1/Jul/2015, 7:55am
    WhatsApp syarikat azmira
    .01132187680  
  11. Haziq193 - Wed 1/Jul/2015, 3:49pm
    whatsapp sy o13-884O332  
  12. Intan Adam - Wed 22/Jul/2015, 6:01am
    Ada owner nak jual ladang sawit 3 ekar di Perak. Owner takde masa nak uruskan. Nak jual lum sum RM140K. Freehold. Bumi lot. SMS 012-5829015 untuk jumpa pihak owner  
  13. Mat Nor 11 - Tue 4/Aug/2015, 9:54am
    tanah sawit di selama perak 95ekar rm80k per ekar.(freehold)

    tanah sawit di sauk perak 55 ekar rm 50 k per ekar(rezab melayu)

    Tanah sawit di sg siput 3 ekar rm 85k per ekar

    019-5905941  
  14. Sa ari Fadzil B Hud - Tue 11/Aug/2015, 11:45am
    mencari sawit 50-100 ekar untuk dipajak,,
    bayaran 6bln sekali.

    hubungi sy 0124940443  
  15. Najah 8 - Thu 13/Aug/2015, 2:15pm
    Sy ade tanah sawit tua 25 ekar di ulu bernam untuk dipajak.kawasan tanah rata.de jln tp x berturap..jln pasir.
    Email sy kalau berminat.
    Rad1416_77@yahoo.com.  
  16. Haneffdali - Tue 20/Oct/2015, 11:08pm
    salam,
    tanah untuk dijual
    -kuala nerang,kedah
    -luas 100 ekar(19 geran satu nama).
    -tanah ada belukar.
    -tuan tanah nak jual rm3juta(nego sampai jadi)
    - hubungi saya 0196489124 haneff  
  17. Izz 44 - Sat 24/Oct/2015, 10:44pm
    Mencari tanah utk dipajak 6 bln seribu ekar ke atas.. urgent.. 0174378850 (  
  18. Aminuddin Ren17235 - Tue 17/Nov/2015, 11:21am
    Tanah untuk dijual

    Kedah - Perlis

    Tanah kecil sampai lah tanah besar-besar kalau sapa ada ready buyer

    Tanah lot banglo dalam taman tunku sarina JITRA,KEDAH.

    Keluasan Harga

    8,062 Rm195k

    11,453 Rm240k

    16,512 Rm345k


    Tanah dusun dalam Tmn Tunku Sarina,JITRA

    Keluasan Harga


    45,732 Rm380k

    47,603 Rm395k


    Ada 2 buah hotel untuk dijual di langkawi dan sebuah Mall di langkawi untuk dijual.

    Tanah 1 ekar sampai 2000 ekar pun kami ada di dalam kawasan kedah.

    Real Estate Negotiator

    REN17235

    call/whatsapp 017-5352656 En.Aminuddin  
Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.