Mencari Tanah Pertanian Sewa Sekitar Selangor
Clive - Thu 30/Apr/2020 11:27am [Last Comment]
Saya ingin menyewa tanah pertanian di sekitar kawasan selangor.

Keluasan: 2-4 ekar

Lebih baik jika dekat jalan besar dan api air ada.

Sila hubungi/whatsapp
010 221 3042

Niche: Tanah Sewa | Usahawan Tani | Ingin Berniaga
 
1. Mad 84 - Sat 2/May/2020, 3:34am
Sy mencari kerja kebun fertigasi..pengalaman setup kebun fertigasi biasa dan gantung..penjagaan pokok..sistem pembajaan  
2. M Ahmad - Sat 27/Jun/2020, 4:26pm
Assalam maaf tumpang iklan
Saya ada 3 ekar tanah di Hulu Selangor dekat Tol Tanjung Malim
Untuk di sewa RM800 se ekar.
sesuai untuk tanaman sayur-sayuran dan herba dan tanaman kontan.

Boleh call/ whatsapp 019-2198016 Hj.Ahmad Sg Buloh.  
3. Dave 29 - Tue 30/Jun/2020, 12:03pm
Mad 84 - dah dapat kerja ke belum? Kalau belum number telefon awak?  
4. Mohd Hassan Bin Mohd Isa - Thu 30/Jul/2020, 7:33pm
Tumpang iklan, tanah utk di sewakan area plu indah indah berdekatan jln utama, ada kemudahan asas elektrik dan air, sesuai tuk pertanian dan Perternakan berkandang, berminat watsap sy han 0183500867,1/2 ekar rm600 ,1 ekar 1200  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..