Mencari Tanah Pertanian Murah untuk Disewa/Dipajak Lingkungan 3-5 Ekar Sekitar Seremban, Labu, Port Dickson (Ada Utiliti)
Syah 222 - Mon 19/Jul/2021 12:51pm
Saya mencari tanah pertanian untuk penternakan dan penanaman kami di kawasan sekitar Negeri Sembilan. Terutamanya sekitar Seremban, Labu, Port Dickson, Sendayan dan berdekatan.

Harga yang tidak masuk akal tidak perlu mesej kami. Property agents tidak dialu-alukan. Kami ada capital yang kukuh dan kami mampu membeli juga tanah itu jika bersetuju dengan keadaan dan kesuburan tanah tu kemudiannya.

Jika anda memiliki tanah lingkungan 3-5 ekar (atau lebih) untuk disewa. Daripada tiada manfaat dan tidak diusahakan, bolehlah mesej kami agar dapat kita berbincang dan bekerjasama supaya anda juga dapat pulangan bersama.

Bagi 1 ekar kami tidak akan menerima kemahuan mereka yang mahukan lebih daripada RM100/bulan.

Maaf jika anda perlukan lebih, kami bukan bakal mangsa nafsu tak memasal anda. Kami sudah dalam bidang ini agak lama dan mahir harga semasa untuk sewaan tanah. Malah kami akan melakukan jasa besar untuk tanah2 itu.

Untuk yg berminat, boleh email kami di email atau reply di sini nombor telefon anda dan salah seorang dari team kami akan menghubungi Tuan/Puan bagi perbincangan lanjut.

Email:
logikamatata@gmail.com

TQ

Niche: Ingin Berniaga | Tanah Sewa | Tanah Untuk Dijual | Usahawan Tani
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..