Mencari Tanah Lot Persendirian 5 Ekar Kebawah untuk JV Perumahan - KL/Selangor
Azwan Haniff - Mon 6/May/2019 10:04am
Assalamualaikum.

Kami ingin mencari tanah 5 ekar dan kebawah sekitar kuala lumpur dan selangor untuk di jv bagi membuat perumahan. kami hanya mencari individu yang serius untuk jv. walaupun syarikat kami kecil tapi kami mempunyai sumber sokongan kewangan yang besar.

Ini adalah syarikat anak melayu 100% bumiputera.
Segala urusan jual beli akan melalui peguam
Yang broker tanah jangan hubungi kerana kami berurusan direct owner

Sekiranya berminat dan serius sila hubungi
Azwan
0129866937

Niche: Tanah Untuk Dijual | Kontraktor Pembinaan | Kontrak Swasta
   
 1. Azwan Haniff - Tue 7/May/2019, 8:50am
  harga owner. tanah milik individu sahaja. sila whatsapp atau call terus. jumpa dan bawa segala butiran tanah. hanya skala kecil sahaja. segala kerjasama yang diberikan amat dihargai sehingga urusan jual beli berlaku.  
 2. Adam Kee - Wed 8/May/2019, 8:16am
  i ada satu dekat taman melawati, 3.01 acres, freehold, residential land. i direct deal ngan owner...asking price RM45mil, 0125193130, adam...  
 3. Ikram 8 - Fri 21/Jun/2019, 10:32am
  Berminat untuk JV ? Tanah di area Bahau, Negeri Sembilan. Sebelah Taman Saga, perumahan baru
  Hubungi saya 0193821114 Hj Malek  
 4. Faizi 15 - Sun 30/Jun/2019, 8:47pm
  Sebidang tanah seluas 1.576 ekar berdekatan jalan utama utk di lepaskan area butterworth pulau pinang sesuai utk projek kondominium. Berminat boleh hubungi faizi rahim 0194745419.  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Berniaga Mee Goreng yang Paling Lumayan
Bagaimana nak berniaga di gerai makan sebenarnya. Adakah perlu kita membuat berpuluh-puluh menu. Atau cukup dengan hanya satu menu sahaja, tapi dibuat dengan begitu sedap? Kami ke Hameed Pata Mee Sotong di area Padang Kota Lama di Georgetown Penang. Ikuti episod menarik ini :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)