Mencari Tanah 100 Ekar - N9/Melaka/Johor
O11 - Sat 10/Sep/2016 2:35pm [Last Comment]
Salam sy mencari tanah 100 ekar untuk dijual kawasan negeri sembilan, melaka, atau johor. Tanah mestilah non-bumi lot, freehold atau international lot. Tanah yg dikehendaki ialah untuk projek property, perumahan dan sbgnya.

email kan maklumat tanah utk djual ke

wanrr1992@gmail.com

Niche: Tanah Untuk Dijual | Agen Hartanah
 
1. Shah 1377 - Sat 10/Sep/2016, 2:51pm
Saya ada tanah di kelantan, jika ada yang berminat boleh hubungi sy 0173500173  
2. Mohd Subhi Ahmad 2 - Sun 11/Sep/2016, 4:17pm
Assalam saya ada 120 ekar nk jual segera dan tapak dah convert ke perumahan.DO ready dan ada tapak projek perumahan 550 unit banglo.value projek Rm160 juta.
Developer nak let go projek segera.
PM wasap 013-6118862  
3. Anuar Har - Sun 11/Sep/2016, 6:29pm
Assalamualaikum... sy ada tanah 100 ekar di tepi Jalan Ayer Hitam - JB utk dijual. Status kalo tak salah masih agri, freehold dan international. Sesuai utk residential dan industri purposes atau mix development. Jika betul serius, hubungi sy Mr Anuar - 0177134349. Tk.  
4. Abdul Halim 17 - Sun 11/Sep/2016, 11:44pm
PLKN UTK DILEPASKN-0139908689  
5. Talib 11 - Fri 16/Sep/2016, 6:27am
En Subhi, blh hubungi saya Talib JB.saya ade buyer tanah 100 ekar.hp 0177354586  
6. Pzan - Fri 16/Sep/2016, 1:53pm
assalam,kami mencari tanah di mersing untuk buat kuarters dengan segera...

hubungi 0137176787  
7. Mohd Subhi Ahmad 2 - Sun 18/Sep/2016, 2:08pm
Saya ada tanah 103 ekar area Jasin Melaka nak jual segera.Freehold.
whatsapp 013-6118862  
8. Cwl - Tue 20/Sep/2016, 10:19am
Saya ada tanah, pm saya 0107660150  
9. Hasan 52 - Thu 29/Sep/2016, 12:50pm
sy ade 35 ekar tanah di kempas johor..  
10. Ammar Ali - Fri 30/Sep/2016, 11:55pm
assalam semua warga majalah, saya ada 1.167 hekta tanah di kg dalam gilang patah untuk dilepaskan. whatsapp saya utk detail TQ 0196898370  
11. Shahril 237 - Tue 4/Oct/2016, 11:20pm
1) tanah di port dickson N9
20 ekar
status freehold/pembangunan.


2) tanah pertanian di area pedas N9
25 ekar

berminat hubngi en kamal
wasap/kol
0179189300  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..