Mencari Supplier/Pemborong Bundle di Kawasan Sarawak
Arif 97 - Wed 31/Oct/2012 11:52am [Last Comment]
Sesiapa ada membekalkan bundle di kawasan Sarawak. Sila email detail harga barangan, berat (kg), dan kos penhangtaran sekali ke johnny_hii85@hotmail.com

Niche: Pemborong Bundle
 
  1. Farid 56 - Sun 4/Nov/2012, 2:04am
    aslam.fariz@yahoo.com.....sya pemborong bundle serta jersi dan barangan futsal keluaran thailand seperti kool dan pan yg susah didapati stok diarea sarawak .....jika berminat boleh contact saya or email...0175122510  
  2. Far19 - Sun 11/Nov/2012, 3:50pm
    baju baby and kakak-kanak bundle murah-murah dari rm2-rm8 sahaja!! kondisi masih banyak yang tip top..
    boleh lawati blog kami di http://bebangkidsbundle.blogspot.com/  
  3. Helen 6 - Mon 26/Nov/2012, 8:02am
    kita Pembekal pakaian bundle dari US, Australia & Japan Gred A. Dari Kanak-kanak ke dewasa. Khas untuk penjual bundle di kawasan sarawak. menjual secara Bundle 45kg/100kg atau Per KG.
    Sila Hubungi 019-8388371(Helen) or email: lenangang@gmail.com untuk keterangan lebih lanjut.  
  4. Allan 9 - Mon 16/Apr/2018, 4:12pm
    Sy mencari syarikat pembekal bundle di area kuching.......tq  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..