Mencari Supplier Otak Otak - Penang/Kedah
Muhaimin 27 - Wed 11/Mar/2015 8:24am [Last Comment]
sy sedang mencari pembekal otak otak di sekitar p.pinang atau kedah..klu boleh nk cari jenis popia otak otak..sila hubungi atau wasap di no 0165020026

Niche: Produk Sejuk Beku | Tempahan Kuih Muih
 
1. Hatimsaad - Wed 11/Mar/2015, 11:54am
Kami ada menyediakan popia atak2 frozen.berminat blh email bincang harga n kuantity  
2. Yvonne Lee - Mon 16/Mar/2015, 10:27pm
Sambil buat bisnes boleh menjana wang dari rumah

Kerja tak seberapa tapi duit mengalir masuk.....tak pandai sangat komputer tak jadi halangan,kerana program ini mudah difahami dan dibuat.

Untuk permulaam dan ingin tahu tentang berkesanan Formula Luar Biasa ini,anda boleh download ebook percuma iaitu Rahsia Menjana RM245,752 Automatk Dirumah.Isikan nama dan email untuk dapatkan loporan yang diberi percuma
DOWNLOAD EBOOK PERCUMA
>>>http://RM300Sehari.com  
3. Akma Yazmil - Wed 8/Apr/2015, 3:55pm
INGIN MENJADI AGEN KUAH KACANG FROZEN...HUBUNGI AKMA 017-6344792/ YAZMIL 012-3348685  
4. Zety Zainal - Tue 11/Aug/2015, 2:37pm
menjual RENDANG DAGING SARAWAK dan DAGING MASAK HITAM

nk beli / mnjual boleh wssap saya 013-466 3325
kami juga mnerima temphan mjlis knduri kesyukuran / jamuan area kedah shj  
5. Azrina87 - Sat 26/Nov/2016, 9:51pm
saya ada bekal otak otak frozen 0134442774  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..