Mencari Supplier Kuih Frozen Secara Consignment - Kedah
Daging Segar Outlet @ Daging Segar Outlet
Fri 4/Oct/2013 12:34pm [Last Comment]
Salam Warga Majalah,

Daging Segar Outlet ingin menawarkan kepada usahawan yang berminat untuk membekalkan kuih frozen caera consignment di kedai kami. Pada yang berminat boleh hubungi ZAIM: call/sms 0194267726

email : dagingsegaroutlet@yahoo.om

Niche: Tempahan Kuih Muih | Program Consignment | Produk Sejuk Beku
 
1. Mohd Zuhairi Bin Bahanuddin - Fri 4/Oct/2013, 2:20pm
lokasi kedai kat mana?  
2. Daging Segar Outlet - Fri 4/Oct/2013, 2:34pm
Salam tuan Mohd Zuhairi. Lokasi kami di Bandar Laguna Merbok, Sungai Petani, Kedah. InsyaAllah, pasaran di sini memberansangkan :)  
3. Nadya Mohd Salleh - Sat 5/Oct/2013, 5:20pm
Berminat utk consignment ketupat palas frozen??

SMS/whatsapp ke 0174070105.  
4. Joni 2 - Sat 5/Oct/2013, 11:46pm
berminat untuk consignment beraneka kuih dgn satar dan keropok lekor.sms/whatsapp ke 0179234339  
5. Fathiyah Mat Isa - Sun 6/Oct/2013, 11:22am
tepung kek coklat moist nak tak? hubungi saya 013-5275358  
6. Daging Segar Outlet - Sun 6/Oct/2013, 11:45am
Terima kasih Cikpuan Nadya dan Tuan Joni. Ya kami berminat. InsyaAllah, kami akan hubungi cikpuan dan tuan dalam masa terdekat.  
7. Daging Segar Outlet - Sun 6/Oct/2013, 1:13pm
Terima kasih Cikpuan Fathiyah. Kedai kami belum mula jualan tepung kek dan sebagainya. Bagaimanapun mungkin kami dapat membantu puan dari segi ruang dan masa untuk mempromosikan produk puan di kedai kami. Boleh datang dan berbincang di Daging Segar Outlet.  
8. Ahmad Zackry Zamani - Sun 6/Oct/2013, 9:56pm
Assalamualaikum..Salam 1 Malaysia ..frozenKami juga menyediakan makanan frozen seperti karipap pusing,samosa,roti canai segera dan sebagainya..berminat hubungi 019-6056855(zamani)  
9. Daging Segar Outlet - Mon 7/Oct/2013, 7:48pm
Waalaikummussalam Tuan Ahmad Zackry. Terima kasih. Ya kami berminat. Tuan boleh berhubung dengan Zaim di 019-4267726.  
10. Saidatulakmar Bt Othman - Fri 11/Oct/2013, 12:39pm
Saya ada membekalkan kek coklat moist, dan makanan frozen lasagna dan Hotpot Potatoes. Boleh ker sya letak di kedai tuan. Saya di puteri jaya.
Sms ke 0174213164  
11. Daging Segar Outlet - Fri 11/Oct/2013, 2:22pm
Puan Saidatulakmar, tentu boleh. Kami suka untuk tahu lebih lanjut tentang produk puan. Puan boleh datang ke Daging Segar Outlet untuk perbincangan lanjut.  
12. Nasri Bin Sakiman - Sat 19/Oct/2013, 6:28pm
Tuan saya berminat: saya ada lempeng kelapa dan roti canati frozen berminat: hubungi Nas: 019-7094420. harga dirunding.  
13. Qlateboyy - Mon 21/Oct/2013, 6:39pm
saya ada membekalkan kuih2 frozen antaranya pau, cek mek (kuih kelantan), donat.... semuanya segera dan frozen...
hubungi sy: 017 6781424 / 019 2572248
kak nah: 012 9457044  
14. Daging Segar Outlet - Tue 22/Oct/2013, 11:19pm
Terima kasih Tuan Nasri dan Tuan Qlateboyy. Ya, kami berminat. Tuan boleh emelkan pada kami di dagingsegaroutlet@yahoo.com atau hubungi Zaim 019.426.7726.  
15. Muhammad Osma - Thu 24/Oct/2013, 2:39pm
saya ada membekal karipap frozen. ada 3 size karipap dan 3 jenis perasa. size karipap s,m dan l. rasa karipap ayam, daging dan sardin. jika tuan berminat boleh hubunggi kami. 0195749112 imah, 0195739112 osma  
16. Daging Segar Outlet - Fri 25/Oct/2013, 9:42pm
Terima kasih Tuan Muhammad Osma. Ya kami berminat. Tuan boleh datang ke Daging Segar Outlet dengan membawa contoh produk pada bila-bila masa kecuali hari Rabu.  
17. Nur Eizzah - Wed 13/Nov/2013, 1:07pm
salam encik.. saya ada produk popia baghdad.. encik boleh cuba dulu.. adakah masih menerima ?  
18. Nor Annisak Binti Alias - Sat 26/Dec/2015, 7:13pm
Salam encik saya ada membekalkan donat mini frozen n donat besar frozen kalau pihak encik berminat n masih menerima lagi sila hubungi nisa 01129568655  

Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..