Mencari Supplier Barang Kering/Basah di Restoran (Petaling Jaya)
Stonedenots - Wed 2/Apr/2014 1:30pm [Last Comment]
Assalamualaikum semua,
Saya mencari supplier untuk menghantar barangan kering dan basah di restoran saya di Seksyen 19, P.J (berdekatan Masjid Bulat).

1) BARANG KERING - Saya mungkin akan order setiap 1 minggu sekali.
2) BARANG BASAH - Sayur-sayuran, Ayam Kampung, Ayam Biasa, Tulang Daging, Ikan (etc: Ikan Keli). Saya akan order setiap 2-3 hari sekali.

Jika ada sila nyatakan SEMUA senarai harga/sebutharga dan kos penghantaran yang anda supply di emel saya: SyazwanZainZakaria@gmail.com

Kalau sesiapa yang sudi untuk supply barang2 seperti di atas sila hubungi Syazwan 017-2820729 (Call/Text/Whatsapp) atau emelkan ke SyazwanZainZakaria@gmail.com.

Terima kasih,
Bak kata yg selalu keluar dari mulut peniaga,
''saya tolong awak, awak tolong saya''

Niche: Pembekal Barang Runcit | Pasar Basah | Bisnes Restoran
     
  1. Mohd Sofian Iskandar - Sat 12/Apr/2014, 5:41pm
    assalamualaikum,.
    sy peniaga pasar basah & kering dr tawau sabah.sy ble supply brg seperti berikut;-

    brg kering

    -ikan bilis biasa=RM10/kg
    -ikan bilis kopek=RM25/kg
    -ikan bilis halus bulat=RM30/kg
    -ikan kering-pelbagai

    -udang kering
    -udang belacan-geragau

    -sotong kering

    -gamat

    -rumpai laut kuning putih=RM20/kg
    -rumpai laut hijau=RM26/kg
    -rumpai laut ungu=RM30/kg

    -ikan keropok=RM55/kg

    brg basah

    -ketam nipah gred 200g-290g=RM15
    -ketam nipah gred 300g-490g=RM28
    -ketam nipah gred 500g-690g=RM35
    -ketam nipah gred 700g-keatas=RM45

    -udang (10-25ekor/kg)=RM60
    -udang (30-40ekor/kg)=RM42
    -udang (45-55ekor/kg)=RM35
    -udang (60-70ekor/kg)=RM28
    -udang biasa=RM18
    -udang harimau=RM80

    -ikan merah=RM20/kg
    -ikan putih=RM20/kg

    klu en berminat ble hub di talian ini

    -sabah=019-5334989
    -semenanjung=013-8114665(andi)

    utk pelanggan semenanjung,sy ada partnership yg berada di putrajaya
    untuk memudahkan segala urusan.  
  2. Mohd 720 - Sun 20/Apr/2014, 9:56pm
    Sy berminat tolong awk...awk tolong carikan 2restoran lagi yg nak sy supply barang ke restoran sekitar p.j....
    Klau dah ada 3restoran sy sedia tolong awk....call sy 0163888230  
  3. Iela 38 - Tue 22/Apr/2014, 8:33pm
    sy akn buka restoran di setiawangsa...boleh tlg supply jgk ke?  
  4. Mohd 720 - Tue 22/Apr/2014, 10:11pm
    Boleh je..tapi awk kena carikan 2restoran lg area sana...call la sy 0163888230  
  5. Mohd 720 - Tue 22/Apr/2014, 10:14pm
    Lela38 boleh sms no hp awk  
  6. Ridz 16 - Fri 2/May/2014, 1:05pm
    sy dr DELmart..pembekal barang basah & kering dengan servis penghantaran..kami akan pastikan kualiti barang yg kami supply dalam keadaan terbaik..harga & caj yg berpatutan (borong)..area supply..shah alam,p.j,subang,usj,kuala lumpur..pls call Ridz 018-2933947  
  7. Mohd Asraf Bin Galtani - Mon 5/May/2014, 12:46pm
    Assalamualaikum,
    Saya merupakan partner pembekal ketam berkulit lembut dan mencari pembeli ketam berkulit lembut dari papar, sabah. saya boleh supply ketam berkulit lembut pada harga seperti berikut;-
    ketam kulit lembut(Sangkar)-RM55/kg.

    klu tuan/puan berminat sila hubungi saya di talian ini. whatsapp dan wechat pun boleh.

    -mohd asraf bin Galtani-0163212677  
  8. Eddy 98 - Wed 14/May/2014, 3:24pm
    Saya ada membekal timun susu. Jika berminat, sila hubungi 0129663280  
  9. Awee 2 - Wed 28/May/2014, 9:54am
    saya pembekal
    stok makanan laut
    sos perap
    (blackpepper, hot n spicy bbq, tomyam, grill brown),
    cheese sauce,
    tepung goreng
    tepung kastard yang boleh goreng

    sila hubungi saya utk maklumat lanjut
    0124752130  
  10. Farina 20 - Wed 20/Aug/2014, 4:59pm
    sya pun nak supplier bahan kering n basah..017--810 7826--area the strand kota damansara..  
  11. Man 438 - Sun 15/Feb/2015, 1:10pm
    Call saya Man 0178670836...pembekal ikan Segar Dari laut Sabah..saya blh supply ikan Segar terus kepada anda.  
  12. A S Trading - Fri 27/Feb/2015, 12:04pm
    assalamualaikum...kepada peniaga restoran yg mencari pembekal mee kuning boleh hubungi saya samad(01123727535)...saya boleh membekalkan mee kuning di sekitar selangor dan kl..  
  13. Azman 597 - Tue 4/Aug/2015, 2:23am
    saya pembekal kelapa tua hubungi saya 0122467098  
  14. Sharizal Othman - Tue 11/Aug/2015, 5:33pm
    saya ada menjual serbuk Tomyam/Asam Laksa/Cili Flakes Udang Kering dan Ikan Bilis....kalau berminat hubungi saya 0195993737/0163052007 (sharizal) atau ke fb kami: Dapur Spices Official - HQ  
Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
Makan Dan Mandi Sampai Kecut Di Anak Sungai Di Kaki Gunung
Siapa sangka di area Jeram Perak ada banyak lokasi menarik. Tak jauh pun dari Tol Gopeng Highway Plus. Keistimewaan tempat ni, kita boleh makan didalam sungai sambil rendam kaki dalam air yang sejuk. Lepas makan boleh terus terjun dalam sungai :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.