Mencari Subcon untuk Kerja-Kerja TM
Mustapa Samsudin @ SRM Bersatu Enterprise - Tue 12/Sep/2017 7:57am [Last Comment]
Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera,

Kami sedang mencari subcon (team) untuk buat projek TM (Webe) di sekitar utara Perak, Pulau Pinang, Kedah dan Perlis.
Team mesti ada sedikit pengalaman dalam kerja civil, mekanikal dan elektrikal. Bayaran 60% siap kerja 40% lepas testing oleh TM.
Berminat sila tel atau w/apps 019-6957261.
Sekian, terima kasih.

Niche: Kontraktor Jurutera | Produk Telekomunikasi
 
1. Admi Adam - Tue 12/Sep/2017, 9:41pm
Salam tuan. Buat kerja apa tu?  
2. Hafisz - Tue 19/Sep/2017, 8:21am
Assalammualaikum...
Blh sy tahu lebih detail mengenai kerja yg encik tawar kan....  
3. Ep Advanced Global - Thu 19/Oct/2017, 7:22am
Salam..tawaran dibuka..berminat x nak buat side income bersama LAZADA?

Purata RM500 hingga RM2000 sebulan..tidak ganggu kerja harian dan bole dibuat dimana2 sahaja asalkan ad hpon atau laptop ???? Khas untuk mereka yang berada di Perlis, Kodiang, Changloon, Sintok, Jitra, Alor Star, Langkawi dan KL.

Call/ Whatsapp/ PM:
-Soffea Kamal-
0175819960  
4. Mohd Fakhmin Sufi - Mon 8/Oct/2018, 12:48pm
PERKHIDMATAN CIDB
Untuk makluman pihak kami menyediakan perkhidmatan memperbaharui lesen CIDB tamat tempoh.

Justeru itu pihak kami ingin menawarkan perkhidmatan tersebut memandangkan lessen CIDB syarikat Tuan telah tamat tempoh @ bakal tamat tempoh.

Pihak kami juga menyediakan perkhidmatan seperti berikut :

1.Pendaftaran CIDB
2.Permohonan Score
3.Permohonan SPKK
4.Permohonan Taraf Bumiputera
5.Pemohonan Tambah Pengkhususan (Bidang)

5.Pendaftaran kementerian kewangan Malaysia
●Permohonan dan pembaharuan baru MOF
●Permohonan dan pembaharuanTaraf Bumiputera
●Permohonan Tambah Bidang

7.Permohonan & pembaharuan KAD HIJAU CIDB
8.Dan lain-lain perkara berkaitan CIDB

Jika berminat sila berhubung dengan pihak kami di email aoservicesmarketing@gmail.com atau di talian 012-5677173 ( Telefon atau Whatsapp )

Link rujukan berkenaan kursus-kursus yang bakal dijalankan dalam masa terdekat https://www.facebook.com/Assertive-Option-Services-Marketing-Division-252107778966822/?modal=admin_todo_tour

Terima Kasih

Mohd Fakhmin Sufi
Marketing Division
Assertive Option Services..  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..