Mencari Side Income yg Power
Azeme - Tue 14/May/2019 2:59pm [Last Comment]
Salam sejahtera dan Salam Ramadhan semua. Saya ingin memohon bantuan pada semua jika ada yang sudi untuk memberi maklumat jika ada kerja kerja part time atau side income yang menguntungkan? Jika ada boleh tak tua tuan puan puan sudi untuk kongsikan pada saya di email saya, handsetman@gmail.com. Kerjasama dari anda amat sangat saya hargai. Terima kasih.

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Leeza Sanny - Tue 14/May/2019, 3:16pm
saya memerlukan agent/dropship produk wangian Sugarbomb by Elliadore. jika berminat boleh wassap ke 0173979350  
2. Hafidz Arif 3 - Tue 14/May/2019, 11:27pm
pekerjaan boleh dibbuat secara full time atau part time Klik www.wasap.my/60133088630/DaftarAgenTopupModalRM10  
3. Ilham Hakimi Property - Wed 15/May/2019, 12:02am
berminat nak menceburi kerjaya sebagai perunding hartanah, boleh whatsapp saya 017-5340294 . kami akan ajar sampai berjaya insha Allah.. training setiap minggu disediakan..  
4. Din0007 - Wed 15/May/2019, 11:25pm
Asalammulaikum., rakan dan sehabat serta warga majalah... semoga sehat, sukses dan berjaya bersama.....

~ Dapatkan incom setiap hari tanpa had
~ Dapatkan incom tanpa batas masa dan waktu
~ Dapatkan incom tanpa limit dan anda yang akan tentukan
~ Dapatkan incom sampingan
~ Dapatkan incom untuk bayar hutang, shoping dan sebagainya
~ Anda jadi Bos :
a) buat kerja ikut masa anda
b) buat kerja tak kira tempat
c) buat kerja tanpa arahan
d) buat kerja jimat kos: tak perlu bayar toll/ mintak /parking/ ofic / pekerja / dan sebagainya, hanya buat dirumah ataupun diatas katil bilik tidur anda
~ anda 18 th hinga 65th
~ anda tidak perlu jual barang, promot barang dan sebagainya
~ Anda hanya perlu incom minima rm60 dalam tempoh sejam atau rm200+ sehari atau lebih dari itu


HANYA DENGAN HP ANDROID SERTA DATA INTERNET SEGALANYA BOLEH DILAKUKAN TANPA BATAS

Clik dan daftar :

https://clicks.pipaffiliates.com/c?c=393239&l=ms&p=1
https://clicks.pipaffiliates.com/c?c=393239&l=ms&p=1
https://clicks.pipaffiliates.com/c?c=393239&l=ms&p=1

Hadiri seminar serta kelas-kelas yang diadakan di seluruh malaysia

Info lanjut dan pertanyaan whatsapp saya : 0162711780 ( adi )....  
5. Nurhanum - Thu 16/May/2019, 11:06am
saya merupakan pembekal pelbagai jenis produk makanan yang mudah untuk di jual.. secara sambilan atau separuh masa .. jika berminat boleh menjadi agen dan boleh jual produk dan juga boleh buat delivery.. barang mudah jual dan tahan lama.. ramai yang telah menyertai saya dan berjaya menambah pendapatan yang penting rajin dan tidak malu untuk promosi barang ..insyaallah jika berminat boleh hubungi -0132083657  
6. Mizs Rina - Sat 15/Jun/2019, 1:21pm
boleh saya tahu azeme dari mana??
jika berminat utk jd agen cukcoo, boleh terus contact saya..
nt sy akan cerita secara detail macam mana nk dpt income yg menguntungkan..
0108912526-rina  
7. Hafidz Arif 3 - Sat 15/Jun/2019, 11:45pm
EJEN DIPERLUKAN :
Potensi Komisen RM500 ke RM7500
Bisnes Dari Rumah Sahaja

Tak Perlu Pos Barang!
Siapa NAK?
Klik : hafidzarif.com  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..