Mencari Shoplot untuk Kedai Dobi Layan Diri
Nani 245 - Mon 8/Aug/2016 10:08am [Last Comment]
Salam.. saya nak cari tapak kedai untuk buka perniagaan dobi layan diri.. Lokasi Bangi/Kajang/Putrajaya/ Semenyih dan sekitarnya. Boleh cadangkan dan nasihatkan saya yang sepatutnya.

Komen di ruang bawah yer.

Terima kasih.

Niche: Kedai Sewa | Bisnes Dobi
 
1. Business Laundry 24hours 2 - Tue 9/Aug/2016, 12:07pm
Peluang Pernigaan Dobi Layan Diri

Salam Sejahtera Warga Majalah,

Memperkenalkan Perniagaan Dobi Konsep Baru !
Perniagaan Dobi Layan Diri

.............................

Terbuka kepada semua yang berminat memiliki perniagaan dobi tetapi tidak mempunyai modal yang besar.

Mudah diuruskan tanpa pekerja

Owner tidak perlu berhenti kerja untuk run bisnes dobi sepenuh masa.

Mempunyai semua perkhidmatan dobi sama seperti kedai dobi konvensional yang lain.

Menguntungkan dan rendah risiko.

Lokasi pilihan anda sendiri atau daripada kami.

Latihan disediakan sampai pandai.

.............................
Kepada yang berminat sila email kepada kami di nurulbisnesdobi.gem@gmail.com atau sila tinggalkan email anda di ruangan komen untuk pihak kami hubungi.

*pesanan: jangan tinggalkan nombor telefon anda di ruangan komen, terdapat pihak yang menyalahgunakan maklumat yang anda beri. terima kasih*  
2. Miss 20 - Tue 9/Aug/2016, 1:28pm
Saya ada kedai di DeCentrum Mall. Nak sewa boleh. Student ramai
Whatapps 0162022709  
3. Zawani 9 - Tue 16/Aug/2016, 5:03pm
Saya ada lot kedai di Bangi Gateway, Seksyen 15, Bandar Baru Bangi.
Detail: 0193560434  
4. Azim 3 - Wed 17/Aug/2016, 6:52pm
perniagaan @peralatan dobi utk dijual are semenyih
berminat sila email : hazimabas@gmail.com  
5. Alif 126 - Fri 19/Aug/2016, 12:04pm
seksyen7 bandar baru bangi
013-3361686
kawasan strategik
kawasan banyak flat n kawasan perumahan  
6. Ayuain - Sat 20/Aug/2016, 2:43pm
sy ada kedai dobi di area GMI. ingin dijual kerana ibu bapa saya sudah tua untuk menguruskan perniagaan.

contact sy jika berminat
0102448161 (nizam)
0183853926 (Ain-whatsapp shja)  
7. Ain Atiqa Binti Mustapha - Sat 20/Aug/2016, 3:44pm
Assalammualaikum & salam sejahtera semua.
Saya ingin melepaskan Butik berkonsepkan vendor saya yang terletak di Alam Avenue 2, Seksyen 16, Shah Alam.
? Harga: RM35k (nego)
? Harga sudah termasuk deposit kedai (2+ 1)
? Harga boleh dirunding
?Butik berkonsepkan butik vendor dan cafe, dengan chiller sekali
?Terletak di kawasan tumpuan, 1km dr UiTM Shah Alam, Seksyen 7, JPJ dsb
?First floor keluasan 20' x 70'
?Sewa paling rendah (RM1802 inc GST)
?Segala dokumen, contact number tentang vendor akan diberikan sekali.
?Kedai fully furnished dan renovated.
?Kelengkapan sedia ada:
+ 2 unit aircond
+ Pintu kaca (main entrance)
+ Lampu
+ Kemasan lantai karpet berkualiti tinggi
+ 2 tandas, 1 fitting room, 1 bilik pejabat
+ Display kabinet & meja
+ Sofa, meja makan 4 kerusi, stool, carpet
+ 1 unit Chiller 1 pintu
+ Mannequins
+ Single seater
+ Custom made wooden counter
+ Custom made wooden cabinet
+ Tables
dan banyak lagi
?Reason to letgo: tidak dapat memberikan komitmen sepenuhnya kerana ada bisnes lain dan fokus kepada keluarga
?Masuk cuci kaki sahaja, semua sudah lengkap.
?Boleh datang walk in ke butik
?Lokasi ini sesuai untuk BUTIk CAFE/BUTIK SPA
?Butik cantik & dalam keadaan baik. Sesuai bagi sesiapa yang mahu memulakan perniagaan
? Terdapat satu bilik di bahagian belakang butik. Bilik boleh digunakan untuk bisnes lain seperti berbekam, spa, bilik menjahit, office dan lain lain.
? Alamat butik: D-18-1 Jalan Serai Wangi M16/M, Alam Avenue 2, Seksyen 16, Shah Alam.
Sebarang pertanyaan, sila Whatsapp : 010-2955 841 ( Pn. Ika) 019 383 6595 ( Mr. Halim)  
8. Azlan 479 - Sun 21/Aug/2016, 3:33pm
Saya ada lot kedai di Ostia Bangi Business Avenue. Keadaan unit sangat baru. Harga sewa murah.
Call / whatsapp 013-2585854  
9. Duta Mesra Enterprise - Wed 24/Aug/2016, 5:38pm
Saya Ada satu lot kdai Di balakong Dan Tapak car wash utk tukar milik .
Detail PM .

01133330633  
10. Lim 40 - Sat 27/Aug/2016, 6:04am
saya ada satu tempat strategik di pulau pinang. jikalau berminat sila tlp/sms 0182654805  
11. Zuren Mohd Ali - Tue 6/Sep/2016, 11:27pm
Kedai utk disewa di ampang, 850sqft, rm1500 sebulan, ground floor..wassap 0146067824  
12. Nora 608 - Thu 15/Sep/2016, 12:34pm
Kedai di bawah Flat untuk disewa. Kawasan Desa Tasik Sungai Besi berhampiran Uni. Pertahanan. Boleh hubungi Yasri 012-3662019  
13. Nur Shahirah 5 - Tue 27/Sep/2016, 3:53pm
Assalamualaikum,

Saya ingin menyewakan kedai saya di seksyen 15, bangi. Tempat yang menjadi ramai tumpuan di area bangi. Keleluasan kedai adalah 1557.12 sqft.

Kadar sewa sebulan bermula daripada RM5,500 (boleh negotiation).

Sekiranya berminat, boleh hubungi/whatsapp saya di 019-2554525(Ani)  
14. Ameirul Amir Bin Ramli - Fri 14/Oct/2016, 12:19pm
assalammualaikum.

berminat tak di kawasan puchong? Shop lot di depan kondo casa tropika. sewa bulanan hanya rm3,200 utk ground floor.

Jika berminat boleh hubungi saya di talian 017-276 0759 (ameirul)  
15. Faizul 163 - Fri 23/Feb/2018, 8:36pm
Sy ada kedai untuk di sewa kan. Sesuai untuk dobi. Area johor. Klu berminat boley teros hubugi no 0107080020 Rm2500 sebula sewa.. deposit 2+1.  

Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..