Mencari Sesiapa yang Boleh Membuat Kerja Kursus/Kertas Kerja/Assigment Dengan Segera - Upah Lumayan
Kerja Kursus 2 - Sat 8/Jun/2013 8:36am [Last Comment]
salam..saya mencari sesiapa yang boleh tolong saya untuk membuat kerja kursus/kertas kerja/assigment dengan secepat mungkin...tempoh masa akan diberi...sila emailkan saya detail anda seperti nombor phone ke email saya segera...dan bagi tahu berapa upah yang biasa anda ambil bagi 1 kerja kursus/kertas kerja/assigment..jika ok saya akan terus bayar..asalkan kerja cantik dan bermaklumat saya x kisah..sesiapa berminat boleh hubungi saya terus di:

email: yoyoyuki88@yahoo.com.my
phone: 0148207899

Niche: Rancangan Perniagaan
 
1. Saya Anak Malaysia - Sat 8/Jun/2013, 4:42pm
Email saya tajuk serta detail kerja kursus anda.

Email : dolly_lavigne85@yahoo.com  
2. Fie 14 - Sat 8/Jun/2013, 9:12pm
kos apa n kerja kursus berkaitan apa  
3. Rina 158 - Tue 11/Jun/2013, 12:54pm
still available?
defiena@hotmail.com  
4. Nabilahpearl - Wed 12/Jun/2013, 10:09am
kol/sms saya ;
Cik Nabilah : 0149211213

berpengalaman dalam membuat assignment student upm.. TQVM~  
5. Jamalmnoor - Tue 16/Jul/2013, 8:48am
berpengalaman buat kertas kerja untuk event spt Liga paintball/kursus pacuan 4 roda dsb nya. kalau sesuai email saya freezone_outdoor@yahoo.com  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..