Mencari Rumah Sewa (Kemasukan Ogos)
Bob2101 - Wed 7/Jun/2017 11:50am
Saya mencari rumah sewa berdekatan bukit rambai /cheng/tanjung minyak yg berharga RM500 ke bawah **kalau boleh xde deposit sebab baru berumah tangga. kemasukan bulan 7 / 8 . Jika ada sedara mara / sahabat handai yang nk sewa dialu2kan wassap saya di 0196211081..Kalau rumah bersesuaian dan berdekatan insyaallah akan sewa... terima kasih

Niche: Rumah Sewa
     
  1. Mohamad Nashar Bin Bujang - Thu 8/Jun/2017, 9:12am
    rumah untuk disewa
    lokasi ayer keroh height
    double storey 4bilik 3bilik air
    lokasi sgt strategik
    5 minit mitc
    6 minit mmu
    7 minit utem
    berhampiran pusat pentadbiran kerajaan dan swasta
    8 minit tol ayer keroh
    dilengkapi
    peti ais
    sofa
    set tv dan radio
    almari
    penghawa dingin
    2 lot parkir kereta
    dalam kawasan kejiranan melayu
    berminat hub.
    012-6734216 en nasar
    012-2985809 pn zita
    kadar sewa 1300 sebulan dan boleg runding sampai jadi....  
  2. Nizan 4 - Thu 8/Jun/2017, 11:10am
    Flat utk di sewa
    Lokasi pangsa rakyat Pajam N9
    3bilik 1bilik air
    Sewa bulanan RM350
    Deposit 2bulan + Sewa 1bulan + Utility RM100 + Agreement tenancy RM50
    Total RM1200 masuk sewa RUMAH
    WhatsApp 019-5011525  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Durian Hutan Hulu Langat Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)