Mencari Ruang Pejabat Untuk Disewa
Izzat 44 - Sun 25/Nov/2012 1:28pm [Last Comment]
saya mencari ruang pejabat/kedai untuk disewa di area seremban dan senawang dalam rm300-350

Niche: Kedai Separuh Dan Ruang Niaga
     
  1. Auf - Wed 28/Nov/2012, 7:15pm
    sudah nak cari dengan rate macam tu, tuan  
  2. Izzat 44 - Fri 30/Nov/2012, 12:19am
    saya nk ruang pejabat kecil jer dlm sorang atau 2 org duduk satu meja cukup  
  3. Camaz - Mon 3/Dec/2012, 5:04pm
    Mungkin saya boleh bantu...019-6729229  
  4. Hafiz 414 - Fri 4/Jan/2013, 11:49am
    izzat... mungkin bole kongsi raung pejabat tu dengan saya  
  5. Syahrunizam - Thu 10/Jan/2013, 10:39pm
    Kalau Izzat minat... di tempat kami ada di Giant Nilai.. tempat strategik dan banyak parking.. Syah - 012-3914837  
  6. Maki0 - Tue 22/Jan/2013, 4:33pm
    sekiranya encik berminat syarikat kami ada menyediakan ruang pejabat untuk disewa. hanya serendah rm150 sebulan. dilengkapi air-cond dan internet. jika berminat boleh menghubungi 013-6021052 (iwan) untuk maklumat lanjut.  
  7. Zedzedi 2 - Tue 22/Jan/2013, 4:57pm
    ruang pejabat yg sangat luas untuk disewakan.boleh dibuat beberapa bilik lagi...lokasi bersebalahan dengan econsave senawang..xperlu bayar deposit..sebarang pertanyaan sila hubungi 0196867076 atau 0172985657  
Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)