Mencari Rakan Niaga untuk Bisnes Sewa Kereta
Rentalteam - Thu 19/Mar/2020 8:02am
Kepada warga majalah.com. Saya ingin mencari 1 atau 2 rakan perniagaan untuk mengembangkan perniagaan sewa kereta yang sedang saya jalankan.

Sedikit penerangan. Saya mempunyai dua unit kereta yang saya sewakan umumnya kepada pelajar di kawasan Cheras, Ampang dan UIA Gombak. Atas permintaan yang semakin hari semakin meningkat, saya bercadang untuk menambah jumlah kereta sewa yang sedia ada sekarang. Mungkin dalam 1 atau 2 biji lagi.

Jadi saya ingin mencari individu yang samaada ingin melabur dengan menambah jumlah kereta atau mereka yang mempunyai kenderaan lebih tidak terpakai untuk sy besarkan lagi perniagaan. Kenderaan seperti axia, myvi, vios atau suzuki swift. Kenderaan hendaklah di dalam keadaan yang sesuai untuk disewakan. Kos selenggara, pemasangan gps, keselematan kereta dijaga sepenuhnya oleh saya.

Jumlah untung bulanan tidaklah mampu menjana pulangan yang banyak. Sekiranya anda mencari untung 10k 20k sebulan, maaf. Bukan di sini. Tetapi sekiranya anda mencari lebihan pendapatan 1k - 3k sebulan, mungkin saya boleh membantu. Modal pelaburan yang diperlukan adalah pada sekitar RM10K - RM20K. Dan saya tidak perlukan wang anda. Modal yang dilabur akan digunakan untuk membeli 1 atau 2 unit kenderaan terpakai dan didaftarkan atas nama pemodal sendiri. Dan sekiranya anda ada kereta seperti model di atas dan tidak lagi diguna pakai. Kenapa perlu membazir. Sedangkan kenderaan tersebut boleh menjana wang melalui hasil sewaan.

Sekiranya ingin bercakap lebih lanjut, saya boleh dihubungi di nombor 017-7887807

Niche: Mencari Pelabur | Sewa Kereta Teksi Limo
     
  1. Adtar Khafiz - Tue 24/Mar/2020, 3:09pm
    Call or whatapps sy..+60172902440  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)