Mencari Rakan Niaga Secara Consignment di Area Seberang Perai/Kulim/P. Pinang
Liyana 145 - Wed 22/May/2013 11:38am [Last Comment]
Salam,

Saya sedang mencari rakan niaga secara consignment untuk tudung, shawl, Corelle/T-fal/Pyrex (yang saya bawa masuk direct dari US) dan apparel seperti skirt.
Konsepnya jual dulu bayar kemudian kecuali pinggan mangkuk Corelle, Tfal dan Pyrex yang dibuat secara pre-order dan bayaran beransur2 sehingga barangan sampai.

email illyana_lyn@yahoo.co.uk atau whatsapp sahaja di 012-3818004.

Untuk anda yang serius untuk menjana pendapatan, come and join my team!

Niche: Program Consignment | Pemborong Tudung | Perkakas Dapur
 
1. Stella 7 - Mon 27/May/2013, 4:04pm
Email stella0873@gmail.com  
2. Eyda 20 - Mon 27/May/2013, 9:48pm
Salam sejahtera,
Berminat utk mmilki kedai farmasi/serbaneka dgn modal yg rendah..?
1. Modal cuma RM5100 seumur hidup
2. Kos operasi kedai dtanggung spenuhnya pihak syarikat.
3. Income sgt lumayan stiap bulan.
4. Tiada rsiko persaingan/kerugian.
5. Dmilki syarikat trkemuka d M'sia.
6 . Latihan/bimbingan dberikan percuma shingga brjaya.
Jgn tunggu lagi. Hubungi sya segera, tempat terhad. 019-5761445 ~waheda~  
3. Yusnani - Tue 28/May/2013, 1:44pm
email : yusnani.husni@yahoo.co.uk  
4. Airist Management Resources - Sat 1/Jun/2013, 2:15pm
Salam...

sy diamanahkan utk menguruskan perniagaan runcit 24jam maka di sini

sy dlm usaha mengumpulkan mana2 individu yg ada produk yg boleh dipasarkan melalui kedai 24jam ini secara consignment bil 2 bil..

fokus sy pd pemasaran dan strategik bg merangka aktivit2 yg melibatkan pemasaran supaya ianya dpt meningkatkan jualan dan keuntungan syarikat..

Pusat pengumpulan dan perbincangan akan dilokasikan di:-

No 30, Tingkat 2, Commercial Square, Kolej Height Utara, Kubang Pasu, 06000 Jitra, Kedah..

info lanjut sila email ke airistmr@gmail.com atau call sy terus 0112-8476 124

wassalam  
5. Lala Ashila - Sun 2/Jun/2013, 6:31am
Kami ada menjual pelbagai jenis tudun secara borong.

lala(0195197497)

https://www.facebook.com/pages/Lalas-Collection/282542628451582  
6. Nabilah 45 - Mon 3/Jun/2013, 12:47pm
email nabellanawi@yahoo.com  
7. Syam 31 - Wed 5/Jun/2013, 10:53am
email sy.....
syamsurya@hotmail.com  
8. Zainab 23 - Wed 5/Jun/2013, 11:35am
email saya inn_beba0514@yahoo.com.my  
9. Juns 2 - Wed 5/Jun/2013, 3:40pm
email saya ...........
jun1407@gmail.com  
10. Nur Liyana 23 - Thu 6/Jun/2013, 11:55am
Baiklah, saya sudah mempunyai team member dari Kulim, Sungai Petani, dan Penang (Bayan Lepas). Ada sesiapa dari Seberang Perai Selatan, Baling/K.Ketil, Pendang, dan Alor Setar yang berminat untuk join team saya? Saya mencari orang yang jujur, amanah, dan serius sahaja. Preferably orang yang bekerja. TQ!  
11. Nurul Syuhada 7 - Sun 9/Jun/2013, 8:35am
sy dok area perak utara,sempadan penang,kedah and perak - parit buntar. sy mencari stock untuk sebuah kedai di sini menjual pakaian. email sy spreetime@ymail.com  
12. Lina 274 - Tue 11/Jun/2013, 1:51pm
saya ada produk telekung lycra berkualiti dan mencari pemilik butik/kedai/booth yg berminat ambil secara consignmnet. email saya galeri.saffiya@gmail.com.. area p.pinang atau sabah tq.  
13. Nor Sufiana - Sat 15/Jun/2013, 3:55pm
Email saya
norsufiana89@gmail.com  
14. Suraya Azmi - Mon 17/Jun/2013, 9:13pm
Saya baru buka kedai pakaian dan bminat gan consignment pakaian lelaki dan wanita . Siapa bminat email Saya suraya204@gmail.com atau tel 010 3780428 suami sy  
15. Fiza 263 - Thu 20/Jun/2013, 3:45pm
emel saya...nhfieza@yahoo.com
tq  
16. Zainasisters Collection - Mon 1/Jul/2013, 6:03pm
saya ada kedai pakaian di prangin mall, penang. akan bukak bazar di komtar n uptown bayan baru ramadhan ini. berminat utk letak produk anda dikedai kami blh hubungi kami
012-4834515 / 012-5543512
zainasisters@yahoo.com  
17. Fara 64 - Wed 17/Jul/2013, 7:46am
email sy..far_argh2403@yahoo.com  
18. Salindah Saad - Tue 23/Jul/2013, 1:11am
Please email to miszlynda@yahoo.com
Saya stay di Butterworth  
19. Shahzam828 - Sun 15/Sep/2013, 12:44am
As salam..saya tinggal di nibong tebal...saya guru dan minat berniaga..saya juga ada produk perfume dan kesihatan...saya nk join...call saya nizam 0175273070  
20. Hanismimi - Mon 23/Feb/2015, 11:27am
As salam...saya tinggal di Tasek Gelugor,Kepala Batas(SPU)...saya nak join...email hanismimi@yahoo.com  

Page 1   (Total 20 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..