Mencari Rakan Niaga Food Truck
Mohamed Shariff Mat Jam - Tue 30/Jun/2020 8:02am [Last Comment]
Asmk warga MC

Saya sedang mencari rakan Niaga nasi lemak mengunakan food truck. Keutamaan yang ada pengalaman dan boleh Memasak

Food truck ada 3 buah lokasi saujana sungai Buloh

Berminat boleh whatsap
011 52915553
https://wa.me/601152915553

IG shariffmj
https://www.instagram.com/shariffmj

Niche: Bisnes Foodtruck | Ingin Berniaga | Bisnes Restoran | Bisnes Pasar Malam
     
  1. Mohamed Shariff Mat Jam - Tue 30/Jun/2020, 8:18am
    Saya juga mencari rakan niaga ketering,
    Kepada rakan yang ada tempahan makanan
    Tidak mempunyai tempat memasak kita
    Boleh bincang semua kelengkapan sudah
    Sedia berminat boleh whatsap 011 52915553
    Fb smji katering & event lokasi sg buloh
    Ada sijil HALAL JAKIM  
  2. Shapawie - Mon 6/Jul/2020, 4:42pm
    Salam kepada pemilik IKLAN. Saya baru jer daftar jadi RIDER delivery untuk DUPON Express
    Mereka ada platform baru untuk promote peniaga yang berniaga makanan dan minuman
    Kedai Online dengan Kuasa VIRAL - Sharebuddy akan tolong promote kedai online peniaga
    Kami juga ada servis delivery.. DUPON Express
    https://bit.ly/DAFTARMERCHANT

    +601169224992 (Whatsapp)

    Terima kasih  
  3. Mior Amerrudin - Thu 23/Jul/2020, 12:18am
    Menjual lasagna frozen.agent diperlukan
    Call saya kalau berminat.0122593290  
  4. Abe4d - Sun 30/Aug/2020, 8:38pm
    Hati2 lah berurusan..ni kaki penindas orang susah, sebat deposit org! Jumpa di padang masyar..Janji allah tu pasti!!  
  5. Mohamed Shariff Mat Jam - Mon 31/Aug/2020, 10:55am
    Manusia yang pnbdai becakap tentang agama
    Kaki fitnah aibkan orang manusia macam ni
    Yang kita nak caya lidah becabang tidak amanah
    Orang yang suka buat fitnah danaibkan orang
    Jangan dekati nampak sempuna tapi hati tak
    Jujur kalau siapa nak tahu perkara sebenar tel
    Saya 01152915553  
  6. Abe4d - Wed 2/Sep/2020, 9:01pm
    Dah berak merata, tak nak mengaku!!Acah2 play victim..Mahkamah allah benar, kalau kau rasa kau betul tunjuk bukti pemulangan deposit ak? Jangan pandai bercakap jaa..ko blh up kat sni biar org tgk ko betul ke tak!!  
  7. Mohamed Shariff Mat Jam - Thu 3/Sep/2020, 9:39am
    Manusia macam kau nampak baik hati busuk
    Tak tepati janji nak kata rang tak baik awak
    jangan menaku kita baik kita trngok
    Diri kita hina orang perangai macam sytan
    Rupa saja manusia suka aibkan orang ahlamdulillah lagi untung prnyibar dapat dosa kering  
  8. Mohd Nazim Ariff - Fri 11/Sep/2020, 11:58pm
    Saya baca komen dan mlas cmpur.. Sya supply nsi lemak bungkus pd 4@5foodtruck kt kl.. Term mudah, pagi antar kuantiti ats owner bpe minta.. Mnima 20pcs biasa. Arini antar, esok collect dan antar yg baru. Biasa sya antar pagi, hrga rm2.50 sbngkus. Klau berminat wasup 0164339292.. Yg lain sy xcmpur. Biznez is biznez..#  
Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.