Mencari Rakan Niaga Food Truck
Mohamed Shariff Mat Jam - Tue 30/Jun/2020 8:02am [Last Comment]
Asmk warga MC

Saya sedang mencari rakan Niaga nasi lemak mengunakan food truck. Keutamaan yang ada pengalaman dan boleh Memasak

Food truck ada 3 buah lokasi saujana sungai Buloh

Berminat boleh whatsap
011 52915553
https://wa.me/601152915553

IG shariffmj
https://www.instagram.com/shariffmj

Niche: Bisnes Foodtruck | Ingin Berniaga | Bisnes Restoran | Bisnes Pasar Malam
 
1. Mohamed Shariff Mat Jam - Tue 30/Jun/2020, 8:18am
Saya juga mencari rakan niaga ketering,
Kepada rakan yang ada tempahan makanan
Tidak mempunyai tempat memasak kita
Boleh bincang semua kelengkapan sudah
Sedia berminat boleh whatsap 011 52915553
Fb smji katering & event lokasi sg buloh
Ada sijil HALAL JAKIM  
2. Shapawie - Mon 6/Jul/2020, 4:42pm
Salam kepada pemilik IKLAN. Saya baru jer daftar jadi RIDER delivery untuk DUPON Express
Mereka ada platform baru untuk promote peniaga yang berniaga makanan dan minuman
Kedai Online dengan Kuasa VIRAL - Sharebuddy akan tolong promote kedai online peniaga
Kami juga ada servis delivery.. DUPON Express
https://bit.ly/DAFTARMERCHANT

+601169224992 (Whatsapp)

Terima kasih  
3. Mior Amerrudin - Thu 23/Jul/2020, 12:18am
Menjual lasagna frozen.agent diperlukan
Call saya kalau berminat.0122593290  
4. Abe4d - Sun 30/Aug/2020, 8:38pm
Hati2 lah berurusan..ni kaki penindas orang susah, sebat deposit org! Jumpa di padang masyar..Janji allah tu pasti!!  
5. Mohamed Shariff Mat Jam - Mon 31/Aug/2020, 10:55am
Manusia yang pnbdai becakap tentang agama
Kaki fitnah aibkan orang manusia macam ni
Yang kita nak caya lidah becabang tidak amanah
Orang yang suka buat fitnah danaibkan orang
Jangan dekati nampak sempuna tapi hati tak
Jujur kalau siapa nak tahu perkara sebenar tel
Saya 01152915553  
6. Abe4d - Wed 2/Sep/2020, 9:01pm
Dah berak merata, tak nak mengaku!!Acah2 play victim..Mahkamah allah benar, kalau kau rasa kau betul tunjuk bukti pemulangan deposit ak? Jangan pandai bercakap jaa..ko blh up kat sni biar org tgk ko betul ke tak!!  
7. Mohamed Shariff Mat Jam - Thu 3/Sep/2020, 9:39am
Manusia macam kau nampak baik hati busuk
Tak tepati janji nak kata rang tak baik awak
jangan menaku kita baik kita trngok
Diri kita hina orang perangai macam sytan
Rupa saja manusia suka aibkan orang ahlamdulillah lagi untung prnyibar dapat dosa kering  
8. Mohd Nazim Ariff - Fri 11/Sep/2020, 11:58pm
Saya baca komen dan mlas cmpur.. Sya supply nsi lemak bungkus pd 4@5foodtruck kt kl.. Term mudah, pagi antar kuantiti ats owner bpe minta.. Mnima 20pcs biasa. Arini antar, esok collect dan antar yg baru. Biasa sya antar pagi, hrga rm2.50 sbngkus. Klau berminat wasup 0164339292.. Yg lain sy xcmpur. Biznez is biznez..#  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..