Mencari Rakan Kongsi Bagi Membesarkan Perniagaan Sedia Ada Kepada Mobile Food Kiosk di Johor
Iman13 2 - Thu 20/Nov/2014 11:28am
salam,

sy sedang mencari rakan kongsi yg berminat dalam perniagaan makanan, perniagaan telah di jalankan lebih setahun di johor, sy ingin menambahbaik perniagaan sedia ada drp stall kepada mobile food kiosk memandangkan permintaan makanan dan perkhidmatan kami mendapat permintaan yg tinggi di sini.

Potensi sedia ada amat baik dengan lokasi pembangunan yang sangat pesat membangun.Asas menu sedia ada yg sy jalankan adalah perniagaan gerai burger berkonsep (menu burger a-la-carte), utk menambahbaik sy ingin mengubah kepada mobile food kiosk (lori luton pasar malam berkonsep).Beberapa menu akan di tambah terutamanya menu western seperti chicken chop, grill lamb, steak, french fries, nugget, beberapa jenis pasta, pau, air, nasi lemak kukus dan beberapa menu lain.

Dengan adanya konsep ini, perniagaan semakin mudah mendapat tempat di hati pelanggan, dalam masa sama imej, kebersihan dan kualiti makanan lebih bertambah baik dapat di kekalkan.Potensi hasil jualan juga sy jangkakan akan naik dengan adanya tambahan sebuah motorsikal khas utk servis penghantaran dan penambahbaikkan ini.sy alu-alukan bagi yg benar-benar berminat untuk perbincangan lanjut.Terhad kepada seorang rakan kongsi.

* Modal Di Perlukan

- Rm5000 (kelangkapan masak, pusingan stok, iklan promosi, pemasaran)

- Lori Pasar Malam Baru / Terpakai

* Kawasan penghantaran kepada pelanggan sedia ada:

Taman Nusantara Fasa 1 - 11
Taman Nusa Perintis Fasa 1 - 7
Taman Setia Eco Garden
Taman Nusa Bayu
Taman Mas
Taman Bukit Indah
Nusa Perdana Apartment
Setia Business Park
Kg Melayu Gelang Patah
Kg Ulu Pulai
Perumahan Iskandar Malaysia

24:7 Burger Bite Nusajaya - 0187788547

Niche: Mencari Pelabur | Bisnes Restoran | Bisnes Pasar Malam
   
 1. Iman13 2 - Thu 20/Nov/2014, 11:31am
  buat permulaan sy terhadkn kepada seorang sahaja rakan kongsi yg berminat.moga ada yang serius dan berminat.trima kasih majalah.com

  24:7 Burger Bite - 0187788547  
 2. Iman13 2 - Mon 6/Apr/2015, 10:00pm
  tawaran masih di buka kepada yg benar2 berminat  
 3. Walter 2 - Tue 14/Apr/2015, 10:30pm
  masih memerlukan pelabur lg x???  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Durian Hutan Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)