Mencari Rak Display Terpakai - Melaka / N9
Zain Azree Zabidin @ Khubz Halum Enterprise
Mon 10/Oct/2016 12:31pm [Last Comment]
salam semua..

saya mencari rak display/gondola kedai runcit/serbaneka dll yang terpakai area melaka, negeri sembilan dan johor utara...

kepada sesiapa yang tidak lagi mahu menggunakan rak/gondola display sila hubungi saya 0123984985 zain untuk tawaran harga anda..

terima kasih

Niche: Pembuat Rak Kiosk Gerai | Pembekal Barang Runcit | Barangan Terpakai
 
1. Whiteangel - Wed 26/Oct/2016, 11:08pm
Assalamualaikum. Saya dari Pusat Edaran Sufi Brand Wilayah Kuala Lumpur, Putrajaya, Selangor dan Negeri Sembilan. Kami membekalkan pelbagai produk seperti bihun sufi, sufimie, laksa sufi, dan sufi wego. Jika pihak tuan berminat untuk dapatkan produk kami, boleh hubungi 0193030262 (Us Wan Fadzli) untuk maklumat lanjut. Terima kasih :)  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..