Mencari Quotation Untuk Berniaga Online
Amira 68 - Fri 8/Feb/2013 10:31am [Last Comment]
Salam,
Saya berminat untuk berniaga online barangan-barangan seperti :
1. Pakaian wanita
2. Wedges/Heels/Selipar
3. Beg tangan wanita

Sila emelkan harga borong anda berserta catalog ke amirarazhani@yahoo.com. Sila nyatakan pakej-pakej yang anda tawarkan.Kerjasama anda amatlah dihargai.

Niche: Pemborong Pakaian Wanita | Pemborong Beg Tangan | Pemborong Kasut Dan Sandal
     
  1. Rousmal D saji - Fri 8/Feb/2013, 10:38am
    Bajet cik ?

    Fast respond: 014.3672886 (Aisha)  
  2. Amira 68 - Fri 8/Feb/2013, 10:52am
    modal 300-1K  
  3. Amira 68 - Fri 8/Feb/2013, 10:55am
    modal 300-1K

    bajet klau boleh barang rm20 ke bawah  
  4. Azzri Rahimie - Sat 9/Feb/2013, 9:51am
    berminat untuk menjual tudung . . ?
    boleh hubungi saya di azzri@casaria.com.my

    design sendiri pun boleh . . .
    berbagai pilihan kain boleh kami sediakan ., . .

    terima kasih :)  
  5. Amira 68 - Sat 9/Feb/2013, 6:57pm
    terima kasih atas tawaran tu,tp sy nak fokus pada yg tersenarai dahulu.  
  6. Kedai Kasut Cham - Sun 10/Feb/2013, 2:46am
    As salam
    bag berjenama gucci,lv , coach gred A dng harga borong rm 45 min 6
    boleh add sy di fb
    www.facebook.com/sayapemborongkasut2012
    sm/watsapp 0193764926  
  7. Amira 68 - Sun 10/Feb/2013, 8:57am
    tlg emelkan gmba kpd sy amirarazhani@yahoo.com.tq  
  8. Wan88 2 - Sun 10/Feb/2013, 6:44pm
    wedges/heels -rm15
    whatapps/sms/call
    0174224112  
  9. Amira 68 - Sun 10/Feb/2013, 7:17pm
    tlg emelkan kpda sy gmba2 kasut tsebut amirarazhani@yahoo.com  
  10. Nad 3 - Sun 10/Feb/2013, 9:19pm
    hi, antara brg yg kami tawarkan.:

    RM20-RM30tops
    RM27cardigans/jacket
    RM28leggings
    RM28skirt/cullotes
    RM35jumpsuit
    RM35pallazo
    RM45bags
    RM45shoes
    RM55shoes
    Spectacleframe

    Min of quantity for purchase is as below. sila pastikan anda cukup MOQ. if tak cukup/nak beli by pcs, tambah 20% utk harga setiap barangan.

    1) Shoes : 10pair
    2)Clothes :10 pcs
    3)Bags : 10pcs
    4)Curler/ Iron :5pcs
    5)Spectacles : 10pcs
    6)Lens : 30pair

    Link to our collection : http://wholesalepre-ordersale.blogspot.com/

    mail : kamisukafashion@gmail.com
    TQ :)  
  11. Ummu Fathima - Mon 11/Feb/2013, 2:10pm
    berminat untuk borong mafla palestin.boleh sms/whatsup sy pn atiqah 0162323543.harga kilang memang murah.stok terhad  
  12. Shuhadah 3 - Mon 11/Feb/2013, 3:51pm
    hi boleh emailkan ke
    biribiricollection@gmail.com untuk quotation  
  13. Zachary Ibrahim - Tue 12/Feb/2013, 2:19am
    Askum dan Selamat Sejahtera Warga Majalah.



    Sy Z dari Klang,Selangor.


    Saya nak Clearkan Kesemua Stok Kasut Wanita Fleet/Flat Brand Avasto Italy - 11 Pattern Colour dan Model dengan harga Modal kembali bermula dari RM10.00 Sepasang.

    Dengan Syarat Mesti nak amik Kesemua Stok dalam tidak lebih 300 Psg Sahaja dengan harga RM10.00 Sepasang.


    Ada Juga Stok Lebihan Kasut Wanita Pattern Macam Wedges - Flip Flop dalam 35 Pasang.


    Tujuan Nak Clearkan Stok ni sebab takde kene mengena dengan Main Business Saya - ni cuma business tambahan bagi menceriakan sikit masa Jualan Bazaar Ramadhan yang lepas.

    Tak Kisah untung dan takde markup Price amik la mengikut harga asal yg saya amik.


    Barang Bole datang tengok sendiri di Jalan Kapar,Klang Selangor atau emailkan ke :-


    zacharyibrahim@hotmail.com


    dan saya akan reply email anda berserta Attachment Gambar Sebenar.


    Call/SMS - +6012 271 2886


    p/s : kalau nak feedback check bole terus sms saya saje.



    Terima Kasih  
  14. Cik Isma - Tue 12/Feb/2013, 10:48pm
    maaf tumpang. sy ade beberapa koleksi beg dan wallet utk dijual. jika berminat bole email kps ladypink2315@yahoo.com. Free POSTAGE ya  
  15. Nusantara Empire Trade - Wed 13/Feb/2013, 4:20pm
    jom cari barang jualan made in china. borong dengan harga rendah. email ke product.inquiry@nusantaraempire.com untuk maklumat lebih lanjut.  
  16. Nieysa - Thu 14/Feb/2013, 11:40pm
    Salam satu malaysia. hai semua. saya nak clearkan stock handbag sy secara borong. tinggal dua set sahaja lagi.
    pakej A = RM400/ 15 pcs handbag

    pakej B= RM 700/ 28pcs handbag.

    for serious buyers only. drop email kepada yg betul2 berminat. and plus rm50 for postage. thank youuu.
    0133044414 (sms only)  
  17. Zierozzell - Fri 15/Feb/2013, 11:59am
    salam..boleh tgk di http://zierozzell.blogspot.com  
  18. Nadia 126 - Sun 17/Feb/2013, 9:55am
    boleh tngok hijabesta house (fb)  
  19. Nurol Fasiha Binti Nasri - Mon 18/Feb/2013, 1:05pm
    sy ade jual pakaian borong serendah RM23 sehelai jika borong..whatsAPP 0133291556  
  20. Jobe - Wed 20/Feb/2013, 1:02am
    Saya adalah pembekal jubah seluruh malaysia. Minimum order hanya 5 pasang! Sila hubungi saya 0135949167 / maya_zi@yahoo.com.sg  
  21. Aini Aziz - Sun 24/Feb/2013, 11:53am
    Kami menyediakan peluang perniagaan handbags berjenama dengan harga berpatutan,mampu raih pendapatan yang berlipat kali ganda.
    hubungi :019-3338020
    airescollection@gmail.com  
  22. Omie Azizi - Mon 4/Mar/2013, 11:44pm
    hubungi sy 0145158216. untuk belian beg tangan dan baju ladies. sms untuk ptyaan. atau add fb @omie azizi  
  23. Driana - Sat 9/Mar/2013, 4:30pm
    lawati page ini. www.facebook.com/DrianaFashion
    pelbagai pakain wanita dan beg ad dijual di sini.  
  24. Sallehuddin Al Helmy - Mon 25/Mar/2013, 4:31pm
    Salam,
    kami menyediakan peluang perniagaan barangan lifestyle branded spt baju, jeans, handbag/slingbag, wallet/purse, belts, footwears lelaki perempuan, perfume, cosmetics, barangan electronic gadget, handphone iphone, blckberry,samsung, produk makanan dan lain-lain

    berminat membuka kedai anda sendiri/mempelbagaikan produk lg sila hubungi Amin 012-4898964  
  25. Ridhuan Bin Nordin 4 - Thu 18/Apr/2013, 1:06am
    cik amira apa kata kita join partner?sy pun baru2 nak cuba..pingulimited@yahoo.com,0194364355  
  26. Nur fa Shopaholic Online - Fri 26/Apr/2013, 7:06pm
    tumpang ye=)
    Pre Order 1/5-15/5..Barang akan sampai pada anda dalam 4-5 hari drpd tarikh ttp.Harga termasuk postage.Kami akan check status stock dulu sblom menerima bayaran.TQ=)
    www.facebook.com/FalovaOutlet  
  27. Ellina 2 - Sat 31/Aug/2013, 5:04pm
    Salam warga MC. Sekiranya berminat dengan barangn dr jenama Cath Kidston dari UK boleh ke page kami di HouseOfCathKidston atau email kami ke malaysiacathkidston@gmail.com  
Page 1   (Total 27 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!