Mencari Projek Kerajaan Area Kuala Lumpur, Selangor atau Putrajaya. Sedia Menjadi Funder
Amil 8 - Fri 31/May/2013 9:52am [Last Comment]
Assalam, saya mempunyai funder untuk sebarang projek kerajaan dibawah 15 juta..jika ada blh emailkan detail projek ke afifirdaus.amil86@gmail.com

Niche: Mencari Pelabur
 
1. Shikin 108 - Fri 31/May/2013, 10:28am
Salam,

Syarikat kami sedang menjalankan projek jangka pendek yang disokong oleh pihak kementerian dan agensi kerajaan memerlukan dana tambahan untuk menampung kos modal kerja dan menawarkan perkongsian keuntungan sebanyak 50% dari nilai suntikan modal setelah projek tamat pada bulan 11 yang akan diadakan di MATRADE.

Segala urusan perjanjian akan ditanggung oleh pihak kami. Jika ada pihak yang berminat sila hubungi saya 017-5882047 Shikin untuk urusan temujanji.

Maklumat lanjut sila ke http:www.klibex2013.com

Wassalam.  
2. Omar5782 2 - Fri 31/May/2013, 10:32am
boleh call saya. Neet urgent fund.

Omar
+6011-21930461  
3. Ansai - Fri 31/May/2013, 10:43am
mempunyai projek didalam bidang pertanian....... seperti kelapa. projek yang mempunyai potensi yang sangat memberangsangkan........ menyebabkan badan kerajaan seperti felda ingin turut serta dengan menawarkan konsep jv. juga peluang menjadi glc di second board amat cerah......

merima wazap sahaja di talian....... 0192951240 ansai jb  
4. Eyda 20 - Sun 2/Jun/2013, 10:38pm
Salam,,
~Program Franchisee/Franchisor Ecosway Farmasi~
* Modal hanya RM5100, sgt berbaloi!
* Konsep kedai PERCUMA, smua kos dtanggung syarikat
* Income unlimited, sgt lumayan!
* Tiada risiko kerugian/persaingan
*Perniagaan jngka msa panjang yg boleh dwarisi ke anak cucu
* Latihan dberikan percuma, yg penting anda harus usaha
*Lokasi kedai anda yg tentukan
Segera call/sms, tempat adalah terhad. 019-5761445~waheda~ Anda akan dbantu shingga berjaya,Insyaallah!..  
5. Mozac Medicare - Mon 3/Jun/2013, 9:13pm
Kami mozac medicare sdn bhd berminat, boleh email detail ke mozac.medicare@gmail.com  
6. Pccare - Tue 9/Jul/2013, 2:06pm
salam.syarikat saya pakar it. perlu suntikan fund untuk modal pusingan.perlu fund segera sebab ada LO. boleh call 012-3339731  
7. Wan Mohd Budiman Bin Wan Ramli - Wed 14/Aug/2013, 10:39pm
Mempunyai MOU utk projek kerajaan melaui kementerian pendidikan malaysia dan memerlukan funder dgn dana RM1juta sahaja..bersedia utl berjumpa funder utk buat presentation dan berbincang tentang pembahagian keuntungan..harap pihak tuan dpt hubungi saya kerana bantuan sgt2 diperlukan 017-7909093  
8. Wahyu 5 - Sun 8/Sep/2013, 5:12pm
boleh email detail ke whidayat089@gmail.com  
9. Abg Long 5 - Wed 11/Sep/2013, 1:31pm
Memerlukan modal perniagaan? Sila click nick saya untuk pencerahan seterusnye..terima kasih  
10. Roslan 127 - Sun 22/Sep/2013, 5:51am
Abg Long 5 bole antar maklumat ke majproholding@yahoo.com?  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..