Mencari Program Dropship untuk Baju, Skirt, Shawl, Blouse (Pakaian)
Jia 4 - Wed 20/Feb/2013 2:42pm [Last Comment]
As salam,

Sy berminat menjadi dropshipper untuk pakaian dan tudung.
Target market perempuan.
Cuma saya ingin kerjasama dari pihak supplier untuk meletakkan nama dan alamat saya sebagai pengirim.
Kerana sekarang ni saya tengok ramai supplier yang dah ambil kesempatan ke atas dropshipper dengan menggunakan nama dan alamat mereka sebagai pengirim.
Bagi pihak saya, ini penting untuk branding..
Kalau customer order dari sy tapi supplier guna details mereka sendiri sudah tentu customer confuse kan..

Saya harap mana2 supplier yang jujur dan amanah serta boleh bekerjasama dengan saya seperti syarat di atas bolehlah email kepada saya tentang program dropship anda.

najiehacmk@gmail.com

Terima Kasih

Niche: Program Dropship
 
1. Annaz Collection - Wed 20/Feb/2013, 6:36pm
please visit us
http://www.facebook.com/pages/Annaz-Collection/477010795672832
boleh di percayai amanah :)
ur cust ttp ur cust  
2. Azlida 2 - Wed 20/Feb/2013, 7:37pm
saya nak cari agen utk peplum plus size and skirt plus size
kalu minat email sy add sy di fb, http://www.facebook.com/azlida.zest?ref=tn_tnmn
leh tgk stok disini http://www.facebook.com/cahayaheartyummi?fref=ts
tq  
3. Anjasmara 2 - Thu 21/Feb/2013, 12:01pm
saya pengedar dan pemborong telekung kain lycra
pls visit us http://anjasmara1.blogspot.com/
amanah dan jujur  
4. Erin 58 - Sun 24/Feb/2013, 7:10am
email saya erinfabland@gmail.com  
5. Fyna 3 - Tue 26/Feb/2013, 11:31am
saya berminat  
6. Kedai Borong 2 - Thu 28/Feb/2013, 12:55am
Sy ada mnjual kain pasang dgn hrg borong..latest design..berminat utk dropship?blh ke fb Borong kain pasang..  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..