Mencari Produk Baru (Dropship)
Hafiz 13 @ Citra Dimensi
Tue 7/Sep/2010 10:25am [Last Comment]
Salam semua,
Saya sedang menambah produk-produk yang sedang saya jual secara online di website store saya.Sedang mencari pemborong/pengedar yang menjual baju,aksoseri,produk-produk kesihatan dan lain-lain lagi yang ingin mengembangkan/memasarkan jualan mereka. Sila email saya katalog ke fizbiz@yahoo.com.my . Dimaklumkan semua ini dilakukan secara dropship, dimana bila ada order,saya baru akan tempahan. Saya tidak mengambil secara borong buat masa kini

Niche: Program Dropship
 
1. Anwar 8 - Tue 7/Sep/2010, 10:47am
salam cik..sy sediakan dropship utk serunding. bukan tuk raye je..tp sepanjang tahun. untung 25-30% per kg...bnda ni ada demand tp xde supply. so kalo cik berminat boleh la contact sy..x perlu modal pn sb dropship je.
Detail n contact sy ada di...
http://eserunding2u.blogspot.com/  
2. Norainibinti Ishak - Tue 7/Sep/2010, 10:59am
salam dikp akaq ade product popia khusus utuk sesiapa yg nak niaga secara live buat kat tapak niaga, juga terima tempahan klu nak buat kenduri........klu berminat blh bincang call je akaq 017-3790654  
3. Azim 6 - Tue 7/Sep/2010, 11:35am
salam.... sy jual pati sarang burung.... sy leh bg komisen 30%... utk maklumat kataloq layari www.algap.com.my hub sy azim 0174650004  
4. Ti Indawati Mohd Aslar - Tue 7/Sep/2010, 4:12pm
salam sy ad jual bj kebaya tuk nikah, tunang or sanding...more detail g fb sy elegance shoppe...so ambil tempahan dan order pd sy...keuntungan dlm 20 ke 25% keterangan lanjut emel sy inda_oner@yahoo.com  
5. Azhari 2 - Tue 7/Sep/2010, 4:17pm
salam.saya pengedar dan pembekal pelbagai kerepek,minuman ringan,nata d coco,barangan cendera hati,butang baju melayu n eksesori wanita.saya dari selangor. sesiapa berminat hubungi saya d mmgerong@gmail atau 0148334098.tq.  
6. Shuhaimi 4 - Wed 8/Sep/2010, 5:56am
saya ada stock baju korporat design terkini. Jika berminat nak dptkannya hubungi saya ditalian 017-3779897 atau email tifamie@yahoo.com  
7. Roslee - Wed 8/Sep/2010, 6:49pm
ok, sy ada beberapa produk, komisen setiap produk utk anda 35 persen drp harga jual. 1. Tongkat Ali Nuprep (utk tmbah power lelaki) 2. Virile for Men (krim sapu kat sekitar alat kelamin lelaki - bau sedap) 3. O'Must (krim sapu kat sekitar alat kelamin wanita - pun bau sedap) 4. Teh Biodiabetes (utk pesakit kencing manis, mengurangkan paras gula 5. Kapsul utk mereka yg sukar buang air besar 6. Teh Mas Cotek (utk kurangkan berat badan) 7. Buku 1001 posisi seks - siap dgn pic posisi (utk kebahagiaan suami isteri) 8. VCD Siri celik seks (ada 4 siri yg disampaikn dr ismail tambi pakar kesihatan seks malaysia - berhajat col 016 305 9977 - roy  
8. Hafiz 13 - Tue 14/Sep/2010, 9:47am
Salam En Roslee,

Please email kepada saya detailnya ke fizbiz@yahoo.com.my  
9. Anizazack - Thu 16/Sep/2010, 4:59pm
hafiz,
kalo minat nak pasarkan ex10der muslimah secara droship, tak perlu modal hanya promosi di blog/kedai online saudara.Komisen akan di byr mengikut brpa set yg dpt di jual. berminat email ke anizazack@yahoo.com  
10. Raj 7 - Fri 17/Sep/2010, 5:55pm
Saya adalah agent astro, streamxy, celcom broadband dan juga Gred A medieteranean perfume inspirasi jenama terkenal, murah & kualiti tinggi, Tahan 10-12jam, money back guranteed. Klu minat boleh contact I di 019-3117031.  
11. Mohd 18 - Sat 18/Sep/2010, 2:42pm
salam. sy pengeluar produk unik. satu2 pengeluar dlm malaysia dan belum ada pesaing
perlukan pemborong negeri & pengedar kawasan, margin luar biasa. consignment blh d pertimbangkan
emel 4ttrading@gmail.com
layari http://jombizness.blogspot.com  
12. 1kedai Dotcom - Wed 22/Sep/2010, 10:39pm
Kami mengedarkan produk gajet spy elektronik terus dari kilang pengeluar Shenzen China. Pelbagai gajet berteknologi spy seperti , pengesan lokasi GPS, alat pengintipan perbualan, jam tangan berkamera dll untuk edaran di Malaysia. Peluang pengedaran dibuka dan senarai harga pengedar akan dikirimkan untuk mulakan perniagaan. Modal minimum dan tiada saingan. Layari katalog gajet kami di www.1kedai.com atau hubungi Ruzlan: 010-201 2001  
13. Sue 36 - Tue 12/Oct/2010, 4:42pm
jika berminat sila ke http://busanainsyirah.blogspot.com atau email sy nhaz_qaliesh86@yahoo.com untuk mendapatkan katalog pelbagai barangan yang ingin anda jual...harga berpatutan akan diberikan  
14. Mohd Faiq - Thu 6/Aug/2015, 5:53pm
saya ada jual kerbau  

Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..