Mencari Pinjaman Segera nak Guna By 24/9/2010 dan Mencari Kedai Handphone yang Ingin Dijual atau Business Partner yang Berminat utk Membuka Kedai Handphone
Rodhiah - Tue 21/Sep/2010 3:53pm [Last Comment]
nak guna RM8k minimum... maksimum RM10k...

Gaji basic RM1700
swasta...
pernah apply loan 2 kali tp gagal xtau naper...
xpernah buat loan bukan blacklisted...

urgent sgt2!

Saya juga sedang mencari kedai handphone yg ingin dijual... Saya seorang fresh graduate yg sedang bekerja tp mmg xberminat bekerja... Ingin memulakan business... Saya sedang menguruskan permohonan utk perniagaan jugak... selain itu ade gak nk mohon tuk franchise V-V shop... tp katanya tahun ni dh xde... available tuk tahun depan... So nk uruskan business plan sumer la...

Selain itu saya juga sedang mencari business partner yg mempunyai minat utk membuat perniagaan dlm bidang yg sama... Neway selain handphone saya juga menjual baju secara online...

Sangat2 berminat utk memulakan perniagaan... Jadi peluang kepada pembekal handphone original dan AP yang murah sila la hubungi saya...

jadinya dlm iklan ni ade beberapa perkara:

1- Pinjaman segera tuk 24/9/2010 (semua dokumen telah disediakan...)
2- Mencari kedai handphone yg ingin dijual...
3- Mencari Business partner...
4- mencari franchise... (Backup plan)
5- Mencari pembekal yg blh menawarkan harga murah...
6- Mencari orang2 yang berpengalaman di dalam bidang sama utk berkongsi pendapat...
7- mungkin juga pelabur yg ingin atau berminat utk turut serta dalam perancangan business saya...

utk maklumat sekarang masih bekerja tetapi akan berhenti apabila semua urusan utk memulakan business telah selesai... baru sahaja bermula mencari peluang perniagaan...

Sila hubungi saya sekiranya anda berminat atau dapat membantu saya...

YM - saraida_13@yahoo.com
MSN - diyanuar_89@hotmail.com
No.tel - 0162115832

Bantuan segera diperlukan...

Niche: Bisnes Handphone | Mencari Pelabur | Pinjaman Peribadi
 
1. Rodhiah - Tue 21/Sep/2010, 3:58pm
Kedai handphone yg diperlukan adalah dia area KL/ Selangor... Especially Shah Alam, Subang...  
2. Alongj - Tue 21/Sep/2010, 4:00pm
try loan cimb...cepat....easy rhb lagi cepat...tgk statement kwsp jer...  
3. Rodhiah - Tue 21/Sep/2010, 4:07pm
Dah try tp decline... xtau naper... huhuhu...  
4. Azlan Ghani - Tue 21/Sep/2010, 5:07pm
try apply dgn tekun.. Atau punb... % pun rendah.... Sy ada reloadc 3 dlm 1, celcom 3&,dg 2% dan maxis 3%, kalau minat leh call/sms 0139193000,, boleh guna no sndiri utk buat reload..  
5. Rozita Rahmat - Tue 21/Sep/2010, 5:19pm
saya adalah pemborong Bundle kanak-kanak. cubalah bisness ni... untung berlipat ganda.
baju budak RM2.00/pcs minimum order 150pcs jer.
jeans, slack, overall, skirt RM4.00/pcs minimum order 50pcs jer.
Boleh juga kalau nak ambil by kg - 3kg / 5kg / 10kg & 100kg

Boleh tengok blog saya di http://mychipperkidsclothes.blogspot.com

Berminat, email saya mychipperkidsclothes@gmail.com atau 012-6367840  
6. Rodhiah - Tue 21/Sep/2010, 5:31pm
Neway thanks for the info and all supplier... will contact later... need to settle regarding the business proposal and everything first...  
7. Ah Choy - Tue 21/Sep/2010, 8:22pm
Saya boleh bantu saudara didalam mendapatkan telefon ap set atau ori set. Kena beli secara pukal untuk mendapatkan harga yang murah. kalau berminat, email saya. Buat masa sekarang, saya cuma mengedarkan telefon jenama nokia, sony dan csl.

rasul1122@yahoo.com.my  
8. Fadzil Aris - Wed 22/Sep/2010, 1:13am
salam rodhiah..
start dgn modal kecik la dulu. saya ada peluang bagus.. jual simkad wowtunetalk shj modal serendah rm70.dpt insuran etiqa rm100,000. potensi pendapatan sehingga rm33,000 @ lebih sebulan. boleh la buat modal untuk bisnes lain,x yah buat loan. maklumat lanjut cek blog saya k.
http://mywowtunetalk.blogspot.com/  
9. Rodhiah - Wed 22/Sep/2010, 12:06pm
@Ah coy: i email you already...

@fadzil Aris: i will check your blog first... neway thanks...  
10. Ariff Alfian - Fri 24/Sep/2010, 10:54am
salam...nak buat loan sy boleh uruskan...untuk kakitangan swasta..
boleh contact 0129224530  
11. Shahrul 20 - Fri 24/Sep/2010, 5:20pm
sye pn cari pertner handphone gak ..tp di area pahang la ....ciri2 partner boleh membaiki handphone..pe2 hal boleh col 0145088002  
12. Rodhiah - Sun 26/Sep/2010, 9:24pm
Area pahang jauh sangat... saya area shah alam selangor jer... huhuhu  
13. Sham 33 - Fri 1/Oct/2010, 8:05pm
Emailkan Business Proposal..
Apabila saya yakin saya akan call
dan kita jumpa dan prepare for the Agreement..
satumalaysia_1m@yahoo.com  
14. Rodhiah - Fri 8/Oct/2010, 11:37am
ok thanks... saya akan hubungi kemudian... berikan saya sedikit masa... perbincangan selanjutnya di email yer... terima kasih...  
15. Yangct - Tue 19/Oct/2010, 9:55pm
sy ada biss topup nk jual.. dh iklankan di sini (sila klik nama sy) .kalau berminat sila hubungi sy k.. harga leh nego =)  
16. Biez Trading - Fri 22/Oct/2010, 12:50am
Salam Rodhiah..
Berapa kuantiti dan jenis telefon.
Boleh email pada saya?
Harga bergantung pada kuantiti
bieztrading@yahoo.com  
17. Upfront Resources Loan - Sat 11/Sep/2021, 9:15pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/PMR
http://www.wassap.my/60129330322/PMR
http://www.wassap.my/60129330322/PMR  

Page 1   (Total 17 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..