Mencari Peruncit yang Berminat Dengan Produk Halal Muslim
Goldenamaniresources @ Golden Amani Resources
Tue 27/Oct/2015 2:25pm [Last Comment]
Kami adalah syarikat pembekal barangan keluaran Halal Muslim yang beroperasi di KL.

Produk-produk yang kami bekalkan adalah 100% buatan Muslim. Penghantaran sekitar KL dan Selangor. Kami juga berminat untuk mencari peruncit2 di Sabah dan Sarawak yang berminat untuk mendapatkan produk Halal Muslim.

Antara produk-produk yang kami bekalkan adalah:
a) Bihun
b) Mee Kuning
c) Kuey Teow
d) Pucuk Tauhu Kering
e) Ikan Bilis dll

Sekiranya berminat boleh menghubungi No HP:011-52391327

Niche: Pembekal Mee Dan Bihun | Pembekal Kicap Dan Sos | Pembekal Barang Runcit
 
1. Moses Yap - Wed 9/Dec/2015, 4:29pm
Selamat sejahtera, saya ada supply serbuk kopi, teh, chocolate, kopi tongkat ali...
Kalau cik ada minat boleh kol atau wassap saya
0186686800
Terima kasih  
2. Zulfah 2 - Sat 12/Dec/2015, 1:45pm
kami menjalankan bisnes memasarkan produk2 IKS dan homemade secara online sekiranya encik memerlukan dropshiper boleh hubungi 012-5447301  
3. Man 145 - Tue 5/Apr/2016, 10:48am
Assalam. Apa jenama produk Tuan dan berapa harga. Sila email maklumat lanjut ke mdmans00@hotmail.com  
4. Zuren Mohd Ali - Thu 18/Aug/2016, 11:43am
Assalamualaikum, sesiapa di sini yg nk berjemaah letak product secara consignment di kedai sy dialu2kan 0146067824, tq  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..