Mencari Perniagaan Yang Bersesuaian
Norliza 25 - Thu 19/Jul/2012 10:48am [Last Comment]
Saya berhasrat untuk berniaga..tetapi masih tercari-cari perniagaan yang bersesuaian contoh kedai runcit/kedai yang boleh disambung untuk berniaga di kawasan kota damansara...

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Aizat Zainal - Thu 19/Jul/2012, 10:53am
niaga Online je dulu.. esok2 bila dh maju/berjaya.., baru carik kedai...

mcm2 kita blh niaga actually..
dlm bidang F&B lagi blh dpt cash flow.  
2. Mat Rafiee - Thu 19/Jul/2012, 11:00am
salam Norliza, ingin mencari perniagaan yang sesuai?.. modal kecil, tiada saingan, produk keperluan, tidak bermusim, saangat-sangat berkualiti yang mana telah disokong oleh 28 orang jemaah menteri, dengan kerjasama kementerian pelajaran malaysia, USM, DPM, GPMS. Potensi pasaran yang tiada had. ini bukan omongan kosong. Hadirkan diri dahulu untuk mendengar penerangan, baru buat kesimpulan. Beri ruang pada diri untuk ambil tahu. Premis kami di PJU5 Kota Damansara. Hubungi 019 2545433 untuk maklumat lanjut. Wassalam.  
3. Desire - Thu 19/Jul/2012, 11:10am
http://prelaunchx.com/x/nazarzu

boleh buat cara part-time juga.. daftar percuma, diberi $100 dlm akaun untuk sign-up bonus & akan dapat juga komisyen bulanan..
x rugi kita mencuba.. free pulak..  
4. Daisy 6 - Thu 19/Jul/2012, 11:19am
saya membekal pelbagai barang dr thailand..
layari www.mas-daisy09shop.blogspot.com  
5. Rine86 - Thu 19/Jul/2012, 12:00pm
Kalau ada modal kecil rm175 -2400 dan nk pulangan rm 55- 1100/mth dgn keja yg konsisten baik mulakn online dulu. Kumpul modal sblm buka perniagaan offline. saya ada cadangan, PM flobiz86@yahoo.com  
6. Syah 7 - Thu 19/Jul/2012, 12:22pm
Salam dan Selamat Sejahtera

Dengan hanya bermodalkan RM15 Tuan/Puan memperolehi :

A. Membership sophieparis seumur hidup
1. Diskaun/Untung Runcit 20% setiap pembelian/Jualan
2.Produk fesyen seperti beg tangan, kasut, barangan penjagaan diri, kecantikan, pakaian dan pelbagai lagi..
3.Barangan akan diupdate setiap 45 hari.
4.Baru 6 bulan dalam pasaran Malaysia dan 15 tahun di Asia
5.Percuma sistem online

B. Rakan niaga Sophie Paris
Terbuka untuk membuat secara 4time@full time, bagi student ipt atau yang bekerja kerajaan, swasta, kilang, salesman,salesgirl dan yang inginkan pendapatan sampingan, pemilik perniagaan fesyen@butik, peniaga booth, Peniaga Online dan lain-lain antaranya:
1.kaedah jualan katalog, online dan Display (Consignment disediakan )
2.Bonus sehingga 21%
3. Peluang untuk melancong,cash award,laptop dan pelbagai lagi yang disediakan
4.Peluang untuk membuka outlet ditempat sendiri
5.Percuma sistem online

RM30 (Langganan katalog 8 keluaran)
RM15 (Langganan katalog 4 keluaran)

terbuka kepada semua penduduk malaysia..KL,Selangor di alu-alukan

untuk keterangan lanjut atau appointment sila hubungi:
017-3937659 shah (person incharge)
www.sophieparis.com.my (Website)
recruitmentsophieparis@yahoo.com (email)
http://sophieparisonlinemalaysia.blogspot.com/ (Penerangan/pendaftaran online)  
7. Nor Zuraida 2 - Thu 19/Jul/2012, 12:42pm
butik utk diambil alih hanya 29k je tapak cantik n butik cantik lot bawah sewa murah 2k je call segera 0193752315  
8. Mas 78 - Thu 19/Jul/2012, 1:14pm
salam..berminat nak jual tepung kek choc moist..insyaallah...byk permintaan di musim perayaan ni..email saya masrinareza@gmail.com  
9. Zamri 82 - Thu 19/Jul/2012, 9:27pm
ingin berniaga air tebu bulan puasa..saya pembekal tebu..berminat hubungi 0196662389  
10. Emma 74 - Sat 21/Jul/2012, 1:38am
norkhaizatulakma@hotmail.com/017-6901740  
11. Mohd Fazdly - Sat 21/Jul/2012, 12:55pm
Salam sejahtera.

Berminat dalam memulakan perniagaan francais dan ingin mengembangkannya ke seluruh dunia?Jika berminat sila hubungi saya Fazdly di talian 012 3110245.

'KERANA KAMI MENJADIKAN PERNIAGAAN LEBIH MUDAH DAN MAMPU DIMILIKI'  
12. Fendrie - Mon 23/Jul/2012, 2:59am
saya menjual produk make up miss rose dan berbagai lagi serta gadget seperti hphone, ipad dan lainlain dengan harga borong. Soal budget boleh dirunding.

Berminat call : 017-2669 859  
13. Faris Asmar - Mon 23/Jul/2012, 1:21pm
Salam, ini adalah bisnes network marketing . Anda akan didedahkan dengan satu revolusi bisnes terkini , bukan direct selling dan tak perlu jual barang . Dengan hanya mengikut sistem kami anda mampu menjana pendapatan mingguan yang lumayan . Segala kemudahan dan sistem automatik marketing disediakan .Kami akan memberi fan page dan website percuma untuk memudahkan lagi bisnes ini dijalankan . Hubungi saya untuk maklumat lanjut 0129121544 (Faris)  
14. Aleq - Tue 24/Jul/2012, 1:45am
Bisnes yg mudah..produk keperluan..modal sgt rendah..bole dijalankan secara online atau offline..baca link dibwh dan cuba fhnkn konsep perniagaan ini..
http://toneexcel.biz/?id=116784  
15. Rys 2 - Tue 24/Jul/2012, 10:16pm
bisnes online boleh.. offline pun boleh. layari sophie-collections.blogspot.com  
16. Wan Al Hamkim - Wed 25/Jul/2012, 1:55pm
kalau saya cadangkan bagus masuk perniagaan service seperti saya slimming service .. boleh telefon di talian 0148638821  
17. Zie 26 - Fri 27/Jul/2012, 8:41am
ape kata buke kedai serbaneka 3in1. yang menariknya boleh pilih sendiri lokasi nk buke kat mane...proprse je syarikat yang tanggung semua...call/sms 019-4532775  
18. Ahmadfatry - Fri 27/Jul/2012, 2:38pm
saya propose buka francais steamboat jika berminat & emailkan email address ke ahmadfatry28@gmail.com  
19. Ejoy 6 - Fri 27/Jul/2012, 10:33pm
Cuba dulu business yg kurang risiko..nak cuba dobi yg tiada risiko n tanpa modal contact saya..keutmaan di sekitar gombak..ejoy7979@yahoo.com  
20. Marina 23 - Sun 29/Jul/2012, 10:28am
jual susu alphalipid sd2 kt fb..laris mcm grg psang panasss!!!semua org nk kurus n cantikkan??nk raya ni lagi la...mmg hot !!iklan pun dh kuar tv3..permintaan mmg tinggi...jd ahli cma rm70+postage ..
benefitnya:
~dpt komisyen jualan tiap2 15hb(gaji ler)
~beli /guna produk less 25%
~dpt untung runcit lg
~2x setahun dpt bonus royalty(dlm beg~cash money)
~badan sihat,poket sendat
~bantu ramai org kuruskan badan secara sihat dn semulajadi

hotline:017-5314839 rin
fb~rin marina
rakan niaga mmg diperlukan segera!!! derah n negeri...cpt!!!  
21. Salleh 13 - Mon 30/Jul/2012, 6:15pm
buka kedai interiorla..kitchen cabinet &renovation
sales paling cikai pon RM10000 sebulan
ni no saya 0147014405  
22. Rohana 10 - Mon 30/Jul/2012, 6:47pm
salam

saya ada bekalkan storybook pillow, al-quran digital dan beberapa jenis barangan lain. blh tgk blog saya jika berminat www.hafnim.blogspot.com

jika berminat blh ctc 0194044646

tq  
23. Traq Eventure - Tue 31/Jul/2012, 2:16am
Gandakan wang pelaburan anda dengan pelaburan jangka pendek. terjamin tanpa risiko. Silakan ke topic Kami untuk butiran lanjut.  
24. Hafiz Zakaria - Fri 3/Aug/2012, 2:32pm
Apa kata buat bisness online internet.

Mula2 ingat nak cuba2 saja, tapi bila tengok duit masuk hari2 USD25, rasa syok la pulak... Makin ramai dapat USD1000 seminggu!!

Daftar je sini (FREE) : http://www.stiforp.asia/alamrew

JOIN je terus dapat USD4 sebab limpahan tanpa syarat :)

Hafiz
0199192451  

Page 1   (Total 24 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..